App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är stolt!

ÄNTLIGEN har jag kommit igång med sundare livsstil. Äter regelbundet, nyttigt och varvar med nutrilett (vet att många har åsikter om nutrilett men håll dem för er själva, tack). Inget små ätande på en vecka. Känner redan att jag har mer energi! Klappar mig nöjt på axeln :-)

2013-02-11
emcb
emcb

Vad duktig du är :) önskar att jag kunde ha lite mer självdisciplin så jag men kunde hålla mig till lite syndare vanor mer än någon dag ;p

2013-02-11
Gabriiellla
Gabriiellla

Tack :-)

Nu vill jag hitta nyttiga recept på god mat som jag kan äta. I början är jag lite hårdare och äter väldigt lite kcal/dag men snart vill jag börja föra in mera vanliga men sunda måltider. Vart hittar man recept på kcal fattig mat?
Funderar på att gå med i viktklubb punkt se bara för att få till gång till recepten, någon som vet om de har bra recept?

2013-02-11
emcb
emcb

Tack alla! Nu är det bara att hoppas att jag klarar av att fortsätta!!! Det är den stora utmaningen, att inte falla dit när vardagen går emot en. Tycker det är svårt att stå emot frestelser när man själv är sjuk eller barnen är sjuka och man inte kommer ut. Då tar jag lätt till tröstätandet för att belöna mig under de långa dagarna.

2013-02-11
emcb
emcb

Vad duktig du är! Bra jobbat! :-)

2013-02-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Önska att jag kunde komma igång men jag är så lat haha! Duktiga du!!!

2013-02-11
babybo
babybo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...