App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tröttsamt...

Jag förstår att alla vänner, syskon, mor och far föräldrar osv är jättespända på att vi ska få en bebis för första gången, men just nu gör dom inget annat än att stressa mig! Jag har BF +6 idag, och sen typ två veckor tillbaka har dom ringt varje dag (vissa fler gånger), skrivit på Facebook, sms:at osv och frågat samma fråga: "några känningar, är det bebis på gång?"...SUCK! Spelar ingen roll fast jag förklarat hur jag känner, att jag tycker det är jobbigt och att jag blir stressad och känner en press, jag menar det räcker med att gå över tiden för att känna så! Känns nästan som att jag ska be om ursäkt till dom när dom låter lite smått besvikna över att det inte är på gång. Jag blir själv besviken när förvärkarna avtar och så hände inget mer än så, precis som det senaste dygnet, tycker det borde räcka!   Jaja, bebis kommer när det är dags, synd att inte alla bara kan lugna ner sig!

2013-02-11
Knubbis
Knubbis

Ja, kan tänka mig att det kommer fortsätta. Vi har bestämt att vi ska vara hårda när bebis väl kommit, det viktiga är ju att vi får rutin och tid för vila och mys. :)

2013-02-11
Knubbis
Knubbis

Och det "jobbiga" är att de inte slutar ringa efter att bebis väl har kommit. Då ringer de för att höra hur ni mår, hur det gått, hur har bebis det OCH det viktigaste när vi får vi komma och hälsa på???

Sätt gränser, stäng av telefonen och ta inte emot besök första tiden! Mys, vila och ladda batterierna!

2013-02-11
emcb
emcb

Hade exakt samma problem, blev så trött på det till slut så jag vad dom vara o sluta. Höll på o bli tokig till slut!! Bit ihop och lycka till när bebis vill komma ut! :)

2013-02-11
jessicamalin
jessicamalin

Vi har ju också sagt att vi hör av oss när det är dags, och jag förstår att dom också är spända och förväntansfulla, men jag kan inte förstå att dom inte kan respektera när jag verkligen sagt ifrån och förklarat hur jobbigt det är.

Kanske ska prova det där med att inte svara utan ringa upp när jag känner att jag vill. :)

2013-02-11
Knubbis
Knubbis

Dessutom sa jag att vi skickar ett sms när vi åkte in, då behövde de inte ringa och fråga. Men sedan får man tänka på att de väntar också precis som du! De tänker inte på att det är jobbigt för dig.

2013-02-11
emcb
emcb

Jag gjorde faktiskt så i slutet att jag inte svarade varken på tel samtal eller sms. Naturligtvis trodde de då att vi åkt in, så 24 Tim senare sms jag att vi fortf var hemma och inget hänt :-)

2013-02-11
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...