App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ibland känns det lite ensamt...

Vad gör ni om dagarna när nära och kära är på jobb? Inte alla har juh denna lyxen att gå hemma och sniffa bäbis hela dagarna?! ;)

2013-02-10
ullebulle
ullebulle
Barn på 3 år och 4 månader

Lillan är nu 6 månader och tyckte också att det enda jag gjorde i början var att amma och byta blöja. Men det blir bättre. Nu ser jag fram emot nästa dag och allt vi kan göra..

Vi har börjat med babysim, helt underbart! Detta borde alla göra.

Sen har min mamma grupp fortsatt att träffas även efter avslutat datum. Jätte kul att se hur dem andra utvecklas och få tips av varandra. 

Har nu även fått veta att stans bibliotek har baby grupper och detta verkar vara väldigt populärt.. ska kolla upp detta och även öppna förskolan.

2013-02-12
ullebulle
ullebulle

Ca.4 månader är lagom när man ska börja på babysim :)

2013-02-11
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 11 månader

Vad skönt att kraven inte är större än så. Då vet jag att det är normalt att bara vara ett tag till då:) Jag skulle önska att jag hade vänner med barn, men nu är alla mina väninnors barn i tonåren. Så vi får vänta på mammagruppen istället. Ska bli spännande :)

2013-02-11
Marlene00
Marlene00

Jag håller med! Sonen är 9 v å jag läääängtar tills mammagruppen börjar men det är tyvärr ett bra tag kvar tills dess.. Hur gamla ska dom vara innan man får gå på babysim?

2013-02-11
Lillamy_85
Lillamy_85

Jag undrar oxå vad alla gör som går hemma. Min dotter är snart 6 veckor ochvdet känns som om jag bara byter blöjor och ammar. Däremellan vet jag inte vad jag ska hitta på. Förutom det vanliga att städa osv.

2013-02-11
Marlene00
Marlene00
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...