App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Men det ÄR ju några "kändisar" kvar!!!

Jag har inte varit här på evigheter. När de gjorde om sidan tröttnade jag totalt och insåg att jag nog "vuxit" ur den. Nu blev jag plötsligt sugen på att gå in och kolla och ser ju faktiskt en del nick som jag känner igen; ecmb,osisen, bulanbert, xLillaMy. Hej på er!

2013-02-10
Nickan
Nickan

Men hej Nickan! Och skåål! Jag minns dig mycket väl. Själv är jag här periodvis, om än inte dagligen längre när min yngsta nu snart fyller två.

2013-02-11
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Heeeeej! Kul att ni trillade in! Jag har ju inte Facebook så jag är fast här ;-)
Men tycker inte det är något större fel på sidan, det är snarare brist på roliga inlägg som saknas. En tråd "dör" nu efter typ 3svar. Men men, skam den som ger sig!

Kram!

2013-02-11
emcb
emcb

Himmel, vad jag känner mig gammal när jag ser alla nya nick!

2013-02-10
Nickan
Nickan

h72 har jag på FB, inte de andra!

2013-02-10
Nickan
Nickan

Fredagsskålen var det! Varje fredag skålade jag in helgen här på sidan med min martini. Den blev en "institution" till slut! Och det bästa vara att man fick skåla tillbaka i precis vad som helst; vin, vatten, te, kaffe, popcorn, glass etc! :-)

2013-02-10
Nickan
Nickan

Ha! Ha! Nä, jag gästspelar bara! Har flyttat mig till Facebook! Vi är ett gäng gamla liberoaner som blivit verkliga för varandra. :-) Inser när jag sitter och läser lite att jag är färdig på den här sidan efter att hängt här i nästan 10 år. Alla frågor har jag sett hur många gånger som helst! :-) Och jag börjar nog bli lite i äldsta laget! ;-) Minns ju inte ens hur det var när man hade bebisar!

2013-02-10
Nickan
Nickan

Hej på dej! Jag kom tillbaka när3:an var på G... 10veckor kvar nu. Törs man hoppas på att fredagsskålen återkommer?

2013-02-10
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...