App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sambo som dricker...

Vet inte hur jag ska tackla problemet... Hon drack ca 3-5 dar i veckan när vi träffades. ca en dunk vin varje gång. Sa då att jag inte accepterar det då jag levt med en alkoliserad mamma. Hon ändrade sig successivt och drack mindre och mindre. Har sagt innan vi bestämde oss för att skaffa barn att alkohol får inte förekomma vid barn då min egen uppväxt var förjävlig. Hon lovade att det aldrig skulle bli så. Nu är jag gravid i fjärde månaden. Hon dricker inte alls lika mycket men fortfarande varannan helg. Hon vet vad jag tycker och säger det till henne/pikar henne. Är rädd för hur det blir när bäbisen kommer. Vi pratar mycket om det. Men min rädsla är ändå kvar... Någon som känner igen sig?

2013-02-09
loveisjustyou
loveisjustyou
Gravid i vecka 9

Ja alltså att få barn är ju en väldigt stor förändring! Jag drack jätte mycket innan jag blev gravid men nu efter jag fick min son så saknar jag det inte alls. Det kan ju bli så för henne också :)

2013-02-09
Liisa89
Liisa89

Hon har ju bättrat sig massor men osäkerheten finns ändå i mig. Men för mig finns inga tvivel på att lämna om hon skulle dricka när bäbisen kommer. Det vet hon om med..

2013-02-09
loveisjustyou
loveisjustyou

Har en kompis som är i liknande sits och tyvärr har det varit mycket tomma löften. Han har helt enkelt för svårt att sluta så han riskerar att förlora barnen :/ inte lätt det där

2013-02-09
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...