App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Extremt trött

Är så trött att jag inte orkar ta mig ur sängen. Känns nästan som att jag har feber ont i kroppen, men utan feber. Detta har varit i ett par dagar nu. Bara att klä på sig är ansträngande och gör att jag måste vila 2 h efter. Är gravid i V7, har två barn innan. Men ingen av de grav har jag varit så här trött. Någon mer som känner igen sig? Någon som har tips på vad man kan göra för att bli piggare?

2013-02-09
sskatan
sskatan

När jag väntade mitt andra barn sa jag till jobbarkompisen i kontorsrummet bredvid mig att titta till mig med jämna mellanrum. Jag var rädd att somna vid skrivbordet, supertrött var jag. Men det gick över efter några veckor. Det var inte mycket man kunde göra, men jag sov alltid middag när jag var ledig iallafall.

2013-02-10
Isabelle _
Isabelle _

Kolla järn och d-vitamin. Brist på dessa kan göra en väldigt trött. Sen var jag också väldigt trött fram till v12-13.

2013-02-09
PinkBlue
PinkBlue

Tack hörrni! Nu känns det bättre att veta att det finns fler. Har lite svårt att va still bara. Men får gilla läget och låta mannen och barnen serva mig :) Hoppas sedan att det går över fort!

2013-02-09
sskatan
sskatan

Hoppas att det inte är sjukdom. Det är väldigt vanligt att vara helt slut första trimestern.

2013-02-09
ChildofJune
ChildofJune

Det går nån konstig influensa nu med som gör kroppen otroligt trött, liksom sjuk-känsla utan att någonting bryter ut och utan feber

2013-02-09
Sunsweet
Sunsweet

Oh ja det var jag med i början! Hemskt jobbigt. Innan jag viste att jag var gravid trodde jag att jag var allvarligt sjuk. För mig var det som värst mellan v 7och 13 ungefär sedan släppte det . Nu är jag jätte pigg igen i v 23

2013-02-09
mrsme
mrsme
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...