App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

e man så jävla sleten vid 35-40???

jag får ju fan dödsångest.. ja närmar mej 30 å när man läser tråden om unga föräldrar så låter det ju som man inte orkar nåt när man hamnar över 30. ja har samma energi nu som när ja fick sonen å ja har svårt å se att ja skulle ca helt slut om 6 år när ja fyller 35 =-O inte är det väl så illa då??? när man närmar sig 55-60 kan ja tänka mej kroppen börjar ta ut sin rätt men inte redan vid 35-40.. visst har de fel.. säg att de har fel annars tänker ja fylla 22 i år igen så det så. ja har ju just börjat förlika mej med tanken på 30 men nu fick ja panik igen

2013-02-08
osisen
osisen

Fördomar finns väl dessvärre alltid. Tycker dock inte det är så svårt att inse att vi alla är olika, oavsett ålder.

Önskar att vi alla kunde sluta döma människor och tro att vi vet allt om alla. Den 40-åriga småbarnsmamman på lekplatsen kanske har fått kämpa i många år för att ens välsignas med ett barn. Eller så har det av andra anledningar inte hänt förrän senare i livet.

Det låter alltid så enkelt det här med att "skaffa barn" - man bestämmer sig och så är det bara att tuta och köra.

Tycker vi kan betrakta varandra som föräldrar med det gemensamt att vi alla välsignats med ett/flera barn och vara tacksamma för det istället för att kasta sand på varandra.

2013-02-09
ChildofJune
ChildofJune

tycker mest det är unga föräldrar som har negativa åsikter om äldre, behöver de hävda sig på ngt sätt kanske? som tur är blir ju ni med över 30 en vacker dag så då får ni ju se själva om ni är halvdöda lr faktiskt pigga o aktiva.

2013-02-09
jenccy
jenccy

hahahah... att dessa ålders-trådar aldrig tar slut...

Hur pigg, glad, rolig, sleten, påhittig man är, är INDIVIDUELLT!!! Det har verkligen ingenting med åldern att göra. Dessa egenskaper är något som är personliga, från barnsben, det är inget som hör till en viss ålder.
Vi är olika som personer, och personligheten i sig är inte åldersrelaterade.
Jag själv är 28 år och vill se en förtjusning med varje ålder... Vi har inget bäst-före-datum...

Min syster var 18 när hon fick sitt första barn, och hon var långt mycket bättre förälder än min kompis 45-åriga mamma var...
Likaså är min faster nu 50 år (tonåriga barn) och jag önskar att jag är som hon om några år...
Sen vet jag en tjej (ytligt bekant) som är 19 år som blev mamma för ett halvår sen... hon lägger endast ut festfoton och länkar till kläder och hur man fixar naglar på fejjan...
En 35-åring som lägger ut foton på fb på ena drinken efter den andra och minst två ggr/v på sina småbarn på pizzerian och hennes öl är då alltid med på nåt hörn...
Min bästa väninna, 32 år, lägger ut bakelser och foton på barnen under alla roliga aktiviteter dem hittar på...
Två gamla klasskompisar, 28-år, lägger ut bilder på sina barn i egenstickade/sydda mössor och kläder...

Vi är olika helt enkelt, oavsett ålder!

Vi är så gamla som vi känner oss!! Sluta hispa så över siffror!

2013-02-09
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Jag tror mycket handlar om hur man själv växte upp. Mina föräldrar gjorde gärna mycket utflykter med oss å de har gjort att jag har många fina barndomsminnen å nu vill jag ge mina barn många fina minnen där man gör massa mysiga saker med familjen. Numera e de ju tyvärr för mycket dator, tv-spel å mobiler. Man ser ju hur de ser ut på gården, inte alls lika mycket barn ute å leker som när jag va liten. Vi va ute å lekte i alla väder.

2013-02-09
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 1 månader

Oj här inne hade vi fördomar om oss unga morsor! ;) Både jag och min son älskar min iPhone, jag att facebooka, instagramma och vara här inne. Och min son tycker om att suga, tugga och dregla på den. Ett gemensamt intresse helt enkelt! ;)

2013-02-09
jessicamalin
jessicamalin

Det enda som händer när man blir äldre är att man mognar och skaffar sig mer erfarenhet. Man blir nog lugnare i sig själv och behöver inte bevisa något längre, det är skönt!

2013-02-08
emcb
emcb

hihi.. va skönt.. då behöver ja kanske inte ha panik eller få nån 30årskris ;-)
som sagt ja känner mej absolut inte äldre än för 10år sen mer än möjligen i tänkesättet då.. men det e skönt å höra från andra att man inte är död efter 30..
nu har ja ju endel vänner över trettio iofs å närmare 40 å tom några över 40 så.. men ändå.. har alltid haft lite panik med åldern å som sagt ja närmar mej å måste börja vänja mej och se att inget förändras bara för man byter förstasiffra !

2013-02-08
osisen
osisen

ja lika bra vi över 30 lr vad nu gammalt är lägger oss ner och dör, uppenbarligen är vi ju redan halvvägs om inte mer i graven.

2013-02-08
jenccy
jenccy

Man är inte äldre än man känner sig! Jag är 32 och jag både gungar, åker rutschkana, åker pulka m.m tillsammans med mina barn. Idag var vi i pulkabacken och där stod en mamma ca20-25år och pilla med mob medan hennes son åkte pulka själv. Så det att man orkar mer när man är yngre stämde inte idag iaf :-)

2013-02-08
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...