App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp!

Min son på snart 3 månader har lagt sig till med en ful ovana, det spelar ingen roll när han somnar på kvällen så ska han alltid upp 2 ggr och äta. Oftast får han nappen en av gångerna och det funkar! :) MEN ett stort problem är dessa mornar, han ska upp allt mellan halv fyra och senast fem varje morgon. Jag blir snart tokig av trötthet!!! Vore skönt om han sov till 6 i alla fall nån enda dag.. Har ni några tips? Är lite smått desperat. Trött på o lägga mig innan 8 på kvällen för o fungera och relationen med sambon tar stryk vilket gör mig otroligt ledsen också.. Hjälp!!

2013-02-08
jessicamalin
jessicamalin

Jo vi ger ersättning så sambon hjälper till på helgerna.. Får sova hela natten mellan lördag o söndag oftast. Nu har de blivit lite bättre men han är ändå jätte besvärlig på nätterna.. Tyvärr kan jag knappt sova på dagarna, kommer inte till ro hur mycket jag än försöker. Försöker dock ligga och vila så jag samlar lite energi! Och eftersom sambon pendlar totalt 18 mil om dagen behöver han verkligen sova på veckodagarna.. Tack för era svar :)

2013-03-13
jessicamalin
jessicamalin

Finns det någon möjlighet att din sambo kan låta dig sova någon gång varje vecka? På helgen ex (om han inte jobbar då). Ger du ersättning kan ju din sambo mata, och annars kanske du kan prova att pumpa och ge i flaska?

Jag var också uppe flera gånger på nätterna och uppe tidigt, dock gav vi ersättning, så de helger min man var ledig gav han mig sovmorgon.

2013-03-12
ChildofJune
ChildofJune

Min dotter är 8 mån och vaknar flera gånger per natt för att äta. Vissa bebisar behöver faktiskt nattmål tills de är 6 mån, därefter kan man börja avvänja dem... Man får helt enkelt hitta andra lösningar för tröttheten, t ex vila på dagen och kanske acceptera att man måste gå och lägga sig lite tidigare numera... Men kämpa på! Det blir bättre:) lyssna på ditt barn, bara hon/han vet vad hon/han känner och behöver!

2013-02-10
annaedw
annaedw

I natt har han dock sovit i sin säng efter strid..

2013-02-08
jessicamalin
jessicamalin

Dessutom vägrar han sova i sin säng så han har sovit i vagnen dom senaste veckorna..

2013-02-08
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...