App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid

Hej! Jag har tips till gravida kvinnor. Som jag hade testat under min graviditet. Dom första 4-5 månader är det jätte viktit att ta det lungt, Som att sova bra asså bara ta det lugnt, Om du vill så kan självklart din partnär hjälpa dig med typ saker som är tunga och allt annat du inte kan göra de. så steg 1: är att ha lugnt, Vila och inte gå så mycket. När du är i månad 6-7  är det vanligare. Asså man gå ut och gå och så men man ska fortfarande ha det lungt. När du kommer till månad 8-9 är det slutet av graviditeten. Då är det jätte bra att gå, Försök och gå hur mycket du bara kan. Och det är också jätte bra att bada i varmt vatten varje dag. Då var det sista pungten. Så om du gör så så går det mycke lättare för dig och roligare. Jag ska säga att jag hade jätte roligt i gravideteten och det gick fort. Önskar att du också har en rolig och lätt gravidetet. Lycka till!

2013-02-07
abir98
abir98

De e väl bra att va ute å gå även i början av graviditeten.... Man får frisk luft å kroppen behöver att man rör på sig (om man nu kan å inte har svår foglossning).

2013-02-08
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Sen tycker jag de e super viktigt att gå mycket.. De e nyttigt!!!

2013-02-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Nja.. JG kan ju inte precis ta de så lugnt när ja både har arbete och en 19 mån flicka...

2013-02-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Det där beror ju aldelles på ens syntom. Är i mitten av 4de månaden och har sån svår foglossning att jag knappt tar mig upp i sängen eller runt i lägenheten då jag har så ont. I början kräktes jag flera ggr per dygn och sov där i mellan. Hoppas värken går över och jag kan träna som jag gjort tidigare. Men just nu gör alla ställningar liggande,stående eller sittande ont..

2013-02-07
loveisjustyou
loveisjustyou
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...