App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

e förlossningarna som på tv eller gör även de

programmen så att de tar det allra göttigaste ? Nu vet jag ju att mamsan skrek som en besatt men annars, skriker de flesta sådär? Å skäller å gnäller om vartannat sen e de ledsna, glada.. osv.. ja menar när man ser dessa program så verkar ju 90% av alla tjejerna minst sagt halvgalna under förlossningarna =-O Så nej jag känner absolut inte igen.mej i dessa program de känns sjukt främmande faktiskt så ja frågar er andra mammor var ni sådär eller?? å varför går de alltid runt med en gåvagn???? :-) det har ja funderat kan man plötsligt inte gå för att man ska föda? hihi hoppas ni blir riktigt upprörda nu :-P

2013-02-07
osisen
osisen

under tvillingarnas förlossning,så låg jag ner i stort sett hela tiden.fick vända mig från sida till sida.låg ca 7 timmar inne på förlossningen.skrek inget då heller.alla kan nog inte hantera smärtan.minns att jag hörde en kvinna skrika några dagar innan jag födde tvillingarna.

det gjorde jätteont med värkarna.men kändes inte när tvillingarna kom ut.hade inte den svidande värken som jag hade med 3:e barnet.

2013-02-10
Emilie7
Emilie7
Bebis på 16 månader

Nja nu tog det ju 43 timmar från första värken innan jag fick belöningen för allt arbete... så jag var väl inte den trevligaste människan kan jag tänka mig.

2013-02-10
ChildofJune
ChildofJune

jag skrek inte :) jag fokuserade på andningen.fick använda ett gåbord för att komma upp lite på benen.man blir rättså låst när värkarna kommer.emellan värkarna fick min man servera blåbärssoppa och saft med sugrör.kunde skratta lite emellan värkarna.jag baddade mig sj med vatten :)

var strax över 2 timmar på förlossningen.efteråt fick jag beröm av bm.de pratade tydligen om mig i fikarummet.

2013-02-10
Emilie7
Emilie7
Bebis på 16 månader

Jag badade när jag kom in. Det var skönt. Min Sambo var med hela tiden, han åt ches hamburgare från BK, jag ville inte ha. Sedan tog värkarna i och jag hade lustgasen i högsta tag, men mellan värkarna fick han låna den. Det tycke han var kul. Efter få timmar kom vattnet och sedan ungen. Jag skrek väll i masken på slutet men när förlossningsvärkarna väl sattse igång så gick jag liksom in i mig själv och var ganska tyst. Sambon smekte mig rygg.

Så, jag missade det där att gråta, göra slut med killen eller att skrika på honom, och jag kan defenetift göra om det hela en gång till. Vilket jag hoppas blir snart.

2013-02-08
Gunilla1987
Gunilla1987
Barn på 1 år och 9 månader

nej, jag har alltid varit "mig själv"... koncentrerat mig på andningen, smärtan och allt som händer, aldrig varit otrevlig och heller aldrig skrikit... Skrek inte ens när bebis(-arna) har kommit ut. En endaste gång skrek jag till och det var när moderkakan kom ut efter första sonen, det gjorde mer ont än själva födelsen. I övrigt samlad och sansad. Jag minns allt som har hänt och har varit fullt medveten om allting.

Fick beröm en gång av en bm: "Ni finskor sköter förlossningen nästan på egen hand, ni är starka, ni!!" ...och det var så roligt att höra :) "finsk sisu", kallas det.

Brukar sitta och småle åt tv-programmen där mammorna skriker och klagar... Visst, alla reagerar olika... men känns mest regisserat och tillgjort att titta på det... Bara MIN åsikt!

2013-02-08
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Jag tycker att det är lite pinsamt hur det är på tv hihi

Själv skriker jag inte, gör bara en massa konstiga ljud under värkarna haha

Och jag har FÖRBJUDIT min man att peppa mig med "vad duktig du är! kom igen, du kan!" eller liknande. Det tycker jag är pinsammast!!! hahaha

2013-02-08
Mammys
Mammys
Barn på 1 år och 7 månader

Jag kunde gå men inte när jag hade värk, då kunde jag hänga på vagnen och det var kanon bra! Jag har skrikit under värkarna och varit rätt borta. Mellan värkarna var jag tyst eftersom jag var helt slut. Jag kräktes mkt och då grät jag och ville åka hem. Min första förlossning tog 3tim.

2013-02-08
emcb
emcb

Haha, jag har alltid faschinerats av att det ser ut att gå så lugnt till på såna där förlossningsprogram. De hinner vanka omkring i korridoren, testa olika förlossningsställningar, få massage osv. Så var det verkligen inte för mig! Det var full rulle direkt med båda barnen. Jag var nog rätt så högljudd med andra barnet just när huvudet kom ut, för det gjorde djävulskt ont!

2013-02-08
Isabelle _
Isabelle _

Alltså här var de inget skrikande försen krystvärkarna.. Ju brukar inte vara skrikig.. Men de bara kom utan förvarning typ.. Men innan va ja mest koncentrerad på lustgasen o värkarna.. Använde gåbord.. Men stod bredvid sängen.. Och den passade mig skit bra.. Skönare att stå i värkarna än att ligga.. Fick ii givetvis lägga mig de sista minutrarna :)

2013-02-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

jag blir fruktansvärt introvert när jag föder o håller inte på o gnäller o har mig. de första två förlossningarna skrek jag ingenting, men den senaste va så OTROLIGT intensiv de sista två cm att jag knappt visste vad jag gjorde. det kändes bättre att vråla som en gorilla och att slå i sängen med knytnäven, för jag var tvungen att få ur mig all smärta på nåt sätt.

2013-02-07
mickelina81
mickelina81

Mm, nu får vi se vem som sover bäst inatt. Fast det vet vi ju båda två att det alltid är jag som gör. Mohahaha!

2013-02-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

å nej :-( ja glömde av din långsinthet.... *svettas*

2013-02-07
osisen
osisen

Jo, men det är skillnad! Det är lite som att man kan klaga på sina egna föräldrar, men om någon annan klagar på ens föräldrar då jäklar! ;-) Men okej, du är Osisen och jag älskar dig ändå. Ho ho, vi får väl se om tomten är lika långsint som vad jag är.

Aprilbebis; då håller jag tummar och tår för er nu!

2013-02-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

aprilbebis.. hihi.. :-)

2013-02-07
osisen
osisen

men mamsan du har ju delat detta med oss innan ;-)
å uppenbarligen e du inte ensam.. :-P:-P:-P
puss
å dessutom e det långt till jul så du hinner glömma det där med klappen ;-)

2013-02-07
osisen
osisen

För det första: HMPF!! Hänga ut en stackars liten mamma på detta sätt. Du borde skämmas. Sen kan jag tillägga att jag var väldigt snäll och medgörlig hela tiden, tom när bm tappade upp ett bad som visade sig vara skållhett så benet mitt blev alldeles rött när jag stack ner det i badkaret.

Och aprilbebis; är du gravid? Jag är här så lite nuförtiden så jag kanske har missat nån tråd, men GRATTIS!

2013-02-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

det e nåt på fyran på eftermiddagen vid 2tiden.. har stått på på jobbet en unge i minuten eller nåt e ju säkert repris..

2013-02-07
osisen
osisen

känner igen mig, dock är jag snäll alltså inte otrevlig utan gör som de säger men visst skriker jag :)

2013-02-07
jenccy
jenccy

?

2013-02-07
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...