App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ska jag ringa in igen?

Imorse strax innan jag skulle gå till jobbet klickade det till i underlivet och massa vätska, kanske en halv-en dl kom ut på samma gång. Det var väldigt vattnigt och grumligt. Åkte in till förlossningen med misstänkt vattenavgång men läkaren kollade med ultraljud och gjorde även en lätt vaginal undersökning men kunde inte se något som tydde på vattenavgång mer än det jag berättade. Jag hade med mig trosorna ifall de skulle ta prover på dom men han verkade så säker så jag glömde helt av dom. Dock känner jag mig väldigt osäker, gillar inte att det liksom klickade till innan vattnet kom, det var ju precis likadant när lillkillens förlossning kom igång. Tycker ni jag ska ringa in igen trots att han undersökt?

2013-02-07
Betty86
Betty86

Ja, det är bannemej värre än att föda barn. Klarade iallafall av att ta hunden på promenad en sväng, det var väldigt skönt att komma ut!

2013-02-09
Betty86
Betty86

Din stackars.. Magsjuk plus gravid är ingen bra kombo. Testade på de innan jul.. Fy fan :(( krya på dig!!!

2013-02-09
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Det är magsjuka jag har, har kräkts som en kalv sen igår kväll. Inte fått i mig mer än Cola och några minimorötter. Är helt slut! Minns inte att det var såhär jobbigt att vara magsjuk, bara att skriva detta inlägg är påfrestande!

2013-02-09
Betty86
Betty86

Åh vad jobbigt... Hoppas allt är okej så du slipper massa konstigheter i din grav.. Hoppas även de inte är magsjuka :)

2013-02-08
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Jag ringde nyss förlossningen igen eftersom jag haft mått väldigt illa och haft smärtsamma sammandragningar, alltså såna "jag kan inte prata utan bara gunga". Hon tyckte jag skulle vila, tog två Alvedon innan jag ringde med. Lade mig mer och vilade, det lugnade ner sig, gick upp och fixade smörgås med sonen (kunde inte äta min middag innan för jag mådde så dåligt) åt en halv smörgås och nu lade jag mig med sonen igen, ömmar i ryggen och molvärker i magen. Funderar på om det är lite magsjuka? Ska fortsätta vila iallafall, blir det värre eller fortsätter flera timmar till så åker jag in. Det känns riktigt löjligt om det skulle vara magsjuka, dessutom vill jag ju inte åka in och smitta någon annan gravid isf. Åh, jag blir tokig!

2013-02-08
Betty86
Betty86

Jodå, liten var mindre aktiv igår kväll men jag vaknade av fullt ös vid fem imorse. Ska ringa min bm sen och kolla med henne vad hon tycker. Men jag tycker fortfarande det känns som det faktiskt var vatten som kom. Är arg på mig själv för att jag inte stod på mig!

2013-02-08
Betty86
Betty86

hoppas allt är bra!!

2013-02-08
jenccy
jenccy

Hur är läget idag Betty ???

2013-02-08
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Jag kommer troligen ringa in imon, vart väldigt begränsat med rörelser i magen. Har känt bebis då och då men inte alls lika mycket som innan.

2013-02-07
Betty86
Betty86

Tycker också att du ska ringa igen, känner igen den känsla, men tänk inte så, spelar ingen roll vad de tycker eller tänker. Huvudsaken är att barnet mår bra och du mår bra och kan slappna av.

2013-02-07
Sweden
Sweden

om du är orolig så åk in, du skall inte känna dig dum, det är det viktigaste o finaste du har i din mage! bry dig inte om vad folk tycker, lycka till o hoppas allt är bra med bebis.

2013-02-07
jenccy
jenccy

Jag avvaktar tills imon igen, usch, känner mig som en jobbig jävel egentligen (jag vet att man inte är det utan hellre en gång för mycket) men jag är ju orolig och jag vet ine om jag inbillar mig men tycker bebis rört sig mindre på eftermiddagen nu. Den brukar vara väldigt aktiv när jag lägger mig så är det för lugnt vid nattetid så ska jag nog ringa in igen.

2013-02-07
Betty86
Betty86

Nej det är klart det inte är bra att läcka så tidigt, men nu trodde ju inte läkaren att det var det utan att det var de flytning eller så. Det är jag som är osäker och undrar om jag skulle stått på mig lite mer, det kommer fortfarande vätska, fast ganska lite och i omgångar. Men jag känner av när det kommer. Jag hade ju inga sådana problem alls med sonen så det är svårt att relatera till nåt med.

2013-02-07
Betty86
Betty86

Nej inte speciellt orolig för att förlossningen ska börja, känner inga som helst tecken och liten är lika vild som vanligt därinne. Däremot tänker jag att det inte är så käckt att gå runt och läcka vatten, vet ju att det kan gå hål på hinnan som ligger emot livmodern och således inte syns. Just eftersom det kom så himla mycket på en och samma gång och var likt vattenavgången med S (förutom att det var mer vatten den gången) som gör mig orolig. Men jag vet inte, ska passa på och vila med lille nu, använder trosskydd så jag ska kunna se om det kommer mer vatten. Det är säkert ingenting, bara jag som nojar :-D

2013-02-07
Betty86
Betty86

Jag har ju inte ont eller värkar eller så, men det kommer ju vätska lite stötvis. Men jag avvaktar nog till imon om jag inte märker av nåt drastiskt. Hade inte ens reagerat om det inte var för att det var så mycket samtidigt, det är ju ändå väldigt vanligt med vattniga flytningar.

2013-02-07
Betty86
Betty86

Om du inte känner mer än oro skulle nog jag avvaktat, jag läckte fostervatten flera dagar innan första kom, var in på natten första dagen (hade då läckt hela dagen så jag gått med trosskydd, inga stora mängder men ändå) och när de då kontrollernade mig så konstaterade de bara att det kom vätska och att det såg ut som fostervsatten...

Jag hade avvaktat, men jag är ganska "slapp" när det gäller mig själv.,

2013-02-07
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...