App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Arg tjej!

Man sitter ju och funderar på vad det finns för föräldrar egentligen nu för tiden? vilken uppfostran de ger sina barn? Det är inte okej att slänga sten på bilen när man kör förbi!!!!! speciellt om man inte har en anledning till de! Sjukt sur blev jag! Det fula är ju att jag vet precis vem ungen är...!   vad hade ni gjort?

2013-02-06
FriidaN
FriidaN
Barn på 3 år och 10 månader

Håller med jenccy, helt klart! Barn är barn säger dom ju, men det där är bara sabotage och det skulle dom få betala för om dom gjort skada! Om det inte blivit nån skada så prata ändå med föräldrarna så ingen annan blir drabbad! Skandal om du frågar mig..!!!

2013-02-06
jessicamalin
jessicamalin

Jag skulle defenetivt prata med föräldrarna, det är kanske inte första gången barnet gör något sånt heller. Det måste komma fram så barnet vet vad som är rätt och fel. Gör barnet bra saker så ska de få positivrespons och något dåligt som detta, negativrespons. Jag vet att hade jag eller mina syskon gjort något dumt så fick vi t ex inte leka med en kompis på kanske en vecka, vi fick inte lördagsgodis ibland, ibland fick vi inte se barnprogram.

2013-02-06
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 16

hade tagit ett samtal till föräldrarna och vid ev skada hade de fått pröjsa för den, bus i all ära men att kasta sten på andras bilar är att gå lite för långt.

2013-02-06
jenccy
jenccy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...