App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är det normalt...?

Hej! Som några här redan vet så är jag gravid :-) jätte kul!!!! Bäbis nr 4 blir det. Ett missfal för 2 år sedan (jag trodde i vecka 11-12 men bäbisen dog i vecka 5) Ok. Alla mina fyra tidigare graviditeter har varit jätte bra: mådde aldrig illa, aldrig spydde, normal trötthet, ömma bröst, allt detta i början (mot slutet fick jag alltid halsbränna bl.a.) MEN nu i vecka 7 (6+) (som jag tycker är väldigt i början eller tidigt) så är jag JÄTTE trött och är JÄMT hungrig. Konstant. Problemet är att jag inte har lust att äta. Är inte sugen alls på mat, inte ens en bulle! Äter jag inte när jag börjar bli hungrig o väntar en stund, då mår jag illa. Det känns jobbigt att äta utan lust. Jag äter i alla fall. Är detta normalt? Är det någon i samma sits? Finns det råd eller tips för att må bättre eller kommer det att gå över (snart)???

2013-02-05
Mammys
Mammys
Barn på 1 år och 10 månader

Jag hade det så jämt i början. Ingen lust att äta, mådde illa om jag inte åt och spydde när jag åt. Visste inte vad jag skulle ta mig till först. Men så tänkte jag att jag kunde testa de klassiska sakerna för kräksjukan, alltså rostat bröd och nyponsoppa (det växte jag upp med). Och det funkade! Jag tog tabletter mot åksjuka också, men jag fick iaf behålla maten. 

Varje morgon satte jag klockan 2 timmar innan jag skulle gå upp och tog min tablett (tar ca 2 timmar för den att verka) och sen somnade jag om. Eftersom min sambo började jobba vid 6 på morgonen bad jag honom alltid att sätta ett litet glas med nyponsoppa vid sängen. Det drack jag så fort jag vaknade nästa gång. Efter att jag gått upp och gått på toa och sånt satte jag ett bröd i brödrosten. Bredde bara lite smör på det och åt med ett glas vatten till. När jag senare på dagen började må bättre åt jag rejälare med mat. Men jag försökte alltid äta något minst varannan timme. Och jag hade alltid dricka och någon snacks med mig om jag gick ut. 

Höll på så här till jag var i vecka 13 ca.

2013-02-05
Magdapending
Magdapending
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...