App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

väntar mitt första barn,hans tredje...

hej. jag väntar mitt första barn och är nu i v.18.Jag är överlycklig och har väntat på detta barn i stor del av mitt liv. Min sambo/ blivande man har två underbara barn sedan tidigare som vi har kontinuerligt enligt schema. När jag berättade för min sambo att vi väntar barn,som var oplanerat och inte riktigt tänkt just då( några veckor innan friade han till mig och vi skulle planera bröllop) blev han glad förståss. Jag gick på moln och levde i den här lilla bubblan. Plötsligt förändras relationen..sexbiten svalnade,inte så mycket romantik och allmänt konstigt i relation till tidigare. Jag har pratat med honom om just närhetsbiten men han menar på att de känns konstigt och med hans två andra tappade han också lusten...hittade dock aldrig den igen i det förhållandet. Nu är jag jätte rädd för att han ska göra likadant denna gången...att lusten inte återkommer och vi blir "föräldrar" bara om ni förstår vad jag menar. Jag är en person som är beroende av bekräftelse i form av tex närhet ömhet och romantik ( kel/sex) och ett förhållande utan denna biten skrämmer mig. Är det någon som haft det liknande? så snälla ge mig lite hopp :) Jag hoppas att måndag den 11 kommer göra skillnad då vi ska få se miraklet för första gången! Då kanske han fattar. Jag är bara så orolig att vi ska glida från varann...även om vår grundkärlek är enorm. mvh M..

2013-02-05
MyBaby2013
MyBaby2013

Prata, prata och åter prata med varandra. Ta upp det på mvc, där kan de hjälpa er att få en smtalskontakt som tex en kurator, psykolog som är van att hjälpa till vid graviditeter. Alla har inte sex under graviditeten men jag tror att det är väldigt viktigt att ni är fysiska på andra sätt, kramas, pussas, ligga nära. Och om han inte fixar sex under grav. så kan han ju visa sin kärlek på så många andra sätt för att kompensera. Det är viktigt att man förstår varandra och att man hittar andra sätt att tillgodose varandras behov så ni igen glider ifrån varandra som du är rädd för.
Lycka till!

2013-02-05
emcb
emcb

Relationen förändras jättemycket när man skaffar barn. För oss försvann väldigt mycket närhet när sonen kom, han tog all min tid och kraft de första månaderna. Sen vände det och vi hittade tillbaka till varandra, det var nog i samband med att vi blev mer bekväma i föräldrarollerna. Och nu är sexet/närheten som förr fast inte lika ofta kanske. Men däremot mycket bättre! Väntar andra barnet och hittills har det bara blivit bättre, men jag förväntar mig en dipp till när nästa kommer och jag är full av hormoner igen, men tror och hoppas att vi kommer hitta tillbaka och att det blir ännu bättre än innan :-D Lycka till!

2013-02-05
Betty86
Betty86

relationen förändras absolut när man får barn.. Det e sällan till det bättre så att man har rn stabil grund från början är a å o.
Vårat sexliv va inte jättespännande under graviditeterna särskilt inte den sista men vi har ändå hittat tillbaka.. tja man får ju kanske inte lika mycket tid längre som man hade innan men vi försöker ändå.
Jag tror att man måste jobba lite efter själva graviditeten för när man gått på torka ett tag så vänjer man sig vid det och finner sig i det som normalt.
Så då gäller det att aktivt ta tag i det när man känner dig mentalt redo igen.
Tala med din man och säg som det är och att ni ska köra med öppen dialog.
Lycka till!

2013-02-05
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...