App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

yrselattacker

Någon mer som somnar normalt till natten för att sen vakna mitt i natten, känna sig otäckt yr och allt snurrar och sen nästan börja kaskad spy efteråt? Andra gången det händer nu och tycker det är riktigt obehagligt att bli så yr så det känns som om man ska svimma. Vet att yrsel och kräkas hör till graviditeten. Men som sagt just såhär har jag inte hört mycket om.

2013-02-04
loveisjustyou
loveisjustyou
Gravid i vecka 26

okej, vet du vad det kostar att hyra hem? är kanske olika i olika kommuner. Är det eget beslut om snitt eller fanns det risker med vaginalt? Är i slutet på v.16. beräknad enligt appar den 17/7. Ska på första ul den 25/2 så får se om dem flyttar datumet då. Har en stark känsla av att det är två i min mage då det finns på min sida och på donatorns sida. Och alla symtom, och magens storlek. Men lika glad för en parvel. :-) Känns så tidigt att ha ont nu, började i v.13 att spöka men inte såå farligt. Nu känns varje mm av rörelse som plågsam. :(

2013-02-05
loveisjustyou
loveisjustyou

Nu skulle bm skicka remiss till sjukgymnast så hoppas dem kan hjälpa mig. Har inte råd att vara sjukskriven då jag är den enda som har inkomst och sambon är arbetslös. Men klarar knappt mitt arbete så hoppas det blir bättre.. Hur långt har du kvar hurricane? lider med dig verkligen. :(

2013-02-05
loveisjustyou
loveisjustyou

Försökte så i natt med. :) Men har fått tid med min bm på fm om min foglossning om dem kan göra något mer. Typ tens, akupunktur eller något. Just nu kan jag inte ens gå 5min rak enkel promenad utan att gråta av smärta, trots foglossningsbälte..

2013-02-05
loveisjustyou
loveisjustyou

Jo sover mesta dels på rygg eller på vänster sida. När foglossningen är som värst är rygg den enda ställning som funkar med kudde under benen. Får försöka hitta en bättre ställning. För hemskt att vakna sådär.

2013-02-04
loveisjustyou
loveisjustyou

Jag har oxå vaknat mitt i natten och varit yrslig. Jag har däremot aldrig spytt av det men det tar lång tid innan jag somnar om. Så fort jag blundar så snurrar alt trots att jag ligger helt stilla.

2013-02-04
Krabaten89
Krabaten89
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...