App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sömnlösa nätter och dagar

Är i vecka 35. Sover inger om nätterna då toalett besöken är 1-2 gånger i timmen. Dagarna likadant har jag lyckats tagit en sov stund på dagen vaknar jag 30-45 min senare och måste på toaletten. Det är outhärdligt!! Jag är konstant trött. Foglossningen hjälper inte den heller. Blir urinblåsan för full kan jag knappt gå till toaletten pga foglossningen gör så ont. Jag badar varje dag i badkaret. Det underlättar lite. Depressionen smyger sig på titt som tätt och jag vill bara att denna graviditet skall vara över. Den har varit outhärdlig från början till slut. Trodde jag skulle få njuta av min växande mage... Någon som har det likadant och vad gör ni för att underlätta?

2013-02-04
Rosenknopp
Rosenknopp

Jag har nästan samma problem. Jag är i v 35 och sover ingenting i princip. Just nu är det mest på grund av klådan jag drabbats av och för att jag måste kissa hela tiden. Jag har inte kunnat ligga i en säng och sova på över 2 veckor :( Både min sambo och jag tycker att det är påfrestande...

Det enda som verkar hjälpa mot klådan lite är att se på film, så varje natt får jag bädda ner mig i soffan framför en himla massa filmer (är nu glad att jag har så många som jag har, ca 300 :)). Jag behöver gå på toa ca en gång i timmen under nätterna, ibland oftare på dagen, men det gör att jag iaf hinner halvsova lite. 

Mitt tips är iaf att försöka lägga fokuset på något annat. Gå inte och tänk på att du inte får sova. Försök med att lägga dig i sängen eller soffan och se på en film. Eller låt bara tankarna vandra till något roligt, typ till barnet. Det kanske gör att du slappnar av lite och får sova en liten stund iaf :) Lycka till!

2013-02-05
Magdapending
Magdapending
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...