App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sömnlösa nätter och dagar

Är i vecka 35. Sover inger om nätterna då toalett besöken är 1-2 gånger i timmen. Dagarna likadant har jag lyckats tagit en sov stund på dagen vaknar jag 30-45 min senare och måste på toaletten. Det är outhärdligt!! Jag är konstant trött. Foglossningen hjälper inte den heller. Blir urinblåsan för full kan jag knappt gå till toaletten pga foglossningen gör så ont. Jag badar varje dag i badkaret. Det underlättar lite. Depressionen smyger sig på titt som tätt och jag vill bara att denna graviditet skall vara över. Den har varit outhärdlig från början till slut. Trodde jag skulle få njuta av min växande mage... Någon som har det likadant och vad gör ni för att underlätta?

2013-02-04
Rosenknopp
Rosenknopp

Jag har nästan samma problem. Jag är i v 35 och sover ingenting i princip. Just nu är det mest på grund av klådan jag drabbats av och för att jag måste kissa hela tiden. Jag har inte kunnat ligga i en säng och sova på över 2 veckor :( Både min sambo och jag tycker att det är påfrestande...

Det enda som verkar hjälpa mot klådan lite är att se på film, så varje natt får jag bädda ner mig i soffan framför en himla massa filmer (är nu glad att jag har så många som jag har, ca 300 :)). Jag behöver gå på toa ca en gång i timmen under nätterna, ibland oftare på dagen, men det gör att jag iaf hinner halvsova lite. 

Mitt tips är iaf att försöka lägga fokuset på något annat. Gå inte och tänk på att du inte får sova. Försök med att lägga dig i sängen eller soffan och se på en film. Eller låt bara tankarna vandra till något roligt, typ till barnet. Det kanske gör att du slappnar av lite och får sova en liten stund iaf :) Lycka till!

2013-02-05
Magdapending
Magdapending

Jag känner igen mig. Är i v 32 och sover i princip imgenting. Har inte gjort det på flera veckor. För mig är det foglossningen som är värst. Har så ont att kag knappt kan vända mig i sängen. Sen har jag gar smärtsamma förvärkar i flera veckor. Ny tror dom även mina sammanväxningar sen tidigare snitt har börjat klämma åt min tarm vilket gör ohyggligt ont. Låg även inne för några veckor sedan med gallsten...allt detta sammantaget gör att ja blir helt slut. Har ju två barn hemma också. Och s grädde på moset kan jag inte äta mina mediciner ( är bipolär och har ADHD och OCD) vilket skapar ett visst kaos..det enda som funkar mot smärtan är panocod så det tar jag 4 gånger om dagen. men jag försöker tänka på bebisen, att det är öcergående. Hade det ju så här med dom tidigare geav också och jag överlevde :) men visst fan är det tungt

2013-02-04
Hurricane
Hurricane

känner som du! har länge längtat efter att få bli gravid o känna hur underbart det är när en liten bebis växer o utvecklas i magen, men får erkänna att jag inte njuter en sekund av graviditeten, då allt bara känns som ett elände! :-( längtar så tills jag får hålla min lilla bebis i famnen o slipper ha den i magen o bara må dåligt hela tiden o vara trött o ha ont! man ska väl inte klaga, jag e jätteglad för min bebis men der har verkligen inte varit någon rolig graviditet!

2013-02-04
sandris87
sandris87
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...