App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

flera barn

Grattis till er alla som fått barn nyligen. Jag har en bebis på 6 mån och helammar fortfarande men hon har fått börja smaka lite, så jag ska trappa ner snart. Vi vill ha våra barn tätt om det går, jag och mina syskon är födda med ca två års mellanrum vilket jag tycker är ganska lagom.   Jag vill ha tre barn, mannen säger två men har inte uteslutit tre barn än. Men jag tycker det är jobbigt för vi har fått höra att vi inte kommer att hinna någonting. Vill ni ha tre barn, vänta ni bara, ni kommer att ha nog med att springa efter två sa en kund till honom på jobbet. Jag har själv fyra riktiga syskon och när vi var små så lekte vi tillsammans senare kom två plastsykon till. Vi hittade alltid på saker tillsammans ända in i tonåren men kanske inte lika ofta som förut. Hur upplever ni som har fler barn?   Vad kan jag säga till mannen? Känns mycket som att han lyssnar på andra.

2013-02-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Barn på 1 år och 8 månader

folk e så jäkla fåniga.. herregud så jävla jobbigt e det inte med barn.. beror väl iofs på vad man förväntat sig men ändå..
folk e så jäkla noga med sin egentid så de ser inte all underbar kvalitetstid de ägnar med sina barn..
Nu för tiden e folk egoistiska helt enkelt! Allt ska gå snabbt smidigt å.enkelt.. ungefär som snabbmat!

2013-02-02
osisen
osisen

Min mamma ville egentligen ha tre barn, dock skaffade de ändå bara två för pappa ville inte ha fler, men hennes argument var att o man har två barn så kanske de blir osams om något men om man har tre så finns det ju en "medlare" eller en "ojämn röst" så det kan ju också vara ett argument.:)

2013-02-02
Tebbo
Tebbo

Jag säger det till honom också att man inte ska jämnföra med andra. Vi hinner ju med att baka och laga mat/bröd själva och det skulle vi inte hinna enligt de flesta. Sen har jag sagt det också att man kanske får springa när de är små men de är inte det för alltid. Sen leker de ju med varandra också. 

Ni som har fler än två, tyckte ni det blev stor skillnad mellan två och tre barn?

Jag är ju uppvuxen med många syskon, mannen är ensambarn.

2013-02-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Barn på 1 år och 8 månader

Har bara två, men det mesta går väl om man vill? Bara för att kunden tycker 2 är asjobbigt kanske era inte blir så jobbiga. Det är jobbigt med barn, jovisst, men jag tänker som du ändå, jag vill ha fler (fast inte än, har två under två år så det räcker för mig ett tag)

2013-02-02
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...