App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

flera barn

Grattis till er alla som fått barn nyligen. Jag har en bebis på 6 mån och helammar fortfarande men hon har fått börja smaka lite, så jag ska trappa ner snart. Vi vill ha våra barn tätt om det går, jag och mina syskon är födda med ca två års mellanrum vilket jag tycker är ganska lagom.   Jag vill ha tre barn, mannen säger två men har inte uteslutit tre barn än. Men jag tycker det är jobbigt för vi har fått höra att vi inte kommer att hinna någonting. Vill ni ha tre barn, vänta ni bara, ni kommer att ha nog med att springa efter två sa en kund till honom på jobbet. Jag har själv fyra riktiga syskon och när vi var små så lekte vi tillsammans senare kom två plastsykon till. Vi hittade alltid på saker tillsammans ända in i tonåren men kanske inte lika ofta som förut. Hur upplever ni som har fler barn?   Vad kan jag säga till mannen? Känns mycket som att han lyssnar på andra.

2013-02-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 16

folk e så jäkla fåniga.. herregud så jävla jobbigt e det inte med barn.. beror väl iofs på vad man förväntat sig men ändå..
folk e så jäkla noga med sin egentid så de ser inte all underbar kvalitetstid de ägnar med sina barn..
Nu för tiden e folk egoistiska helt enkelt! Allt ska gå snabbt smidigt å.enkelt.. ungefär som snabbmat!

2013-02-02
osisen
osisen

Jag säger det till honom också att man inte ska jämnföra med andra. Vi hinner ju med att baka och laga mat/bröd själva och det skulle vi inte hinna enligt de flesta. Sen har jag sagt det också att man kanske får springa när de är små men de är inte det för alltid. Sen leker de ju med varandra också. 

Ni som har fler än två, tyckte ni det blev stor skillnad mellan två och tre barn?

Jag är ju uppvuxen med många syskon, mannen är ensambarn.

2013-02-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 16
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...