App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

nån som mått illa när det är på g?

har som sagt legat med värkar hela natten utan att det sätter igång på allvar. de har kommit med 15 till 30 minuters intervall och faktiskt gjort rätt ont, så jag har ju trott att det ska vara på g, men nu kommer de lite glesare igen. MEN, jag mår illa och kräktes upp frukosten! kan det bara vara för att jag är trött pga sömnbristen eller kan det vara ett tecken?  hehe, känns som att jag griper efter halmstrån här. ;)

2013-02-02
mickelina81
mickelina81

vaggar runt här som den äggsjuka höna jag är. inget är bekvämt, värkarna börjar göra ont, jag borde äta nåt men är inte sugen på nåt över huvud taget... bläää! sätt igång nu!

2013-02-02
mickelina81
mickelina81

min tredje förlossning var den som gått snabbast hittils, hoppas det är på g för dig nu :) önskar min ville komma nu med....

2013-02-02
jenccy
jenccy

jag har ju inte mått illa med de andra två, men den här gången verkar det bli mer segt... värkarna börjar kännas rätt ordentligt men är fortfarande i runda tal 20 minuter emellan och jag är dålig i magen. det verkar som att det låg en hel del i vad barnmorskan på vändningsförsöket sa, att tredje förlossningen behöver inte ta längre tid när det väl satt igång som vissa säger, utan att den är knepigare när den SKA sätta igång. det verkar ju tyvärr stämma den här gången, för såhär segdraget har det inte varit med de andra två. då har jag fött vid det här laget. ;)

2013-02-02
mickelina81
mickelina81

Efter värkarna för mig gick vattnet kort därefter. Sen spydde jag två gånger i duschen och sen en på vägen in till fl. Så det kan vara tecken men behöver inte vara det heller. Jag har inte haft problem med illamående under graviditeten.

2013-02-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 22
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...