App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mensen är sen o testet Negativt :(? nån som vet

Min mens är 1 vecka sen och jag gjorde ett test igår 31/1/12 då visade det sig att det va NEGATIVT!? Vet ej vad jag ska göra

2013-02-01
LailaHou
LailaHou

jag fick tillbaka min mens nästan direkt efter förlossningen och den var regelbunden och allt var som vanligt (helammade då) och en månad så kom den aldrig, och nu är dottern 1 år och ammas fortf på kvällar, men den har inte dykt upp ännu!

så eftersom du helammar så tror jag mer att det beror på det än en graviditet! Men testa igen som de andra säger!

2013-02-04
SandyMarie
SandyMarie

Vi bor tillsammans. Men vårat problem är lght. Och jag vill plugga färdigt i augusti vi bor i en möblerad lght i Ystad i en typ 1:a och vi har snackat med soc o de säger att de har "flaggat" för en lght. Så man får hoppas på det bästa.

Plus att min förlossning va dramatiskt. Akut-kejsarsnitt då moderkakan hade lossnat . dock det är därför jag vill ta det lite lugnt av att skaffa en till.

2013-02-02
LailaHou
LailaHou

det kan vara många orsaker till att den inte har kommit. Försök och slappna av och njut av bebisen nu och ta ett test då igen som du skulle. Skulle du vara gravid igen så ordnar det alltid sig på något sätt. Är den du fick din bebisen med dig nu/tillsammans eller har ni gått skilda vägar? Har du ingen lägenhet, så kanske du kan vända dig till en släkting eller en vän tills du hittar en. Annars kan kanske sos hjälpa dig med en.

2013-02-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
nyfödd bebis

Men detta är första gången mensen är sen efter Förlossningen fast jag hel ammar :(

Min Bm sa till mig att jag ska göra 1 till test på torsdag om den inte har kommit under nästa vecka.

För att jag ska egentligen sätta spiral men det blir ju inte av om inte mensen har kommit. Och om jag är gravid kan jag inte behålla barnet av personloga skäl. Dottern är bara 6 mån o har ingen lägenhet iheller. :(

2013-02-02
LailaHou
LailaHou

om du ammar fortfarande? då kan den komma och gå. Jag helammar men jag har värk precis som att jag ska ha mens och ägglossning men jag har ingen mens. Man kan ha så också för kroppen kan "spara på blodet".

2013-02-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
nyfödd bebis

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-02-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
nyfödd bebis

Det är bäst att ta test på morgonen vad jag har hört för då är halten av hCG som högst i kroppen. Det producerar kroppen när man har blivit gravid, men det kan ta ett tag innan halten är så hög att det syns på en sticka. En del syns det efter två tre veckor men en del kan det ta längre tid för.

2013-02-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
nyfödd bebis

Testa senare det tog bra med veckor innan mitt visade positivt

2013-02-02
Rosenknopp
Rosenknopp

testa igen och se men mensen kan ju faktiskt vara sen oxå man behöver ju inte vara gravid..

2013-02-02
jenccy
jenccy

Testa igen om en vecka om mensen fortfarande är sen.. Ett tag hade jag sena... Kan bero på olika saker..

2013-02-01
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...