App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mitt ständiga ringproblem!!!

Ja nu har jag ännu en gång hittat en ring som jag tror kan passa!!!! Det är en titanring till ett ok pris MEN ett litet prblem, den e bredare än jag hade tänkt mig från början.  Den sista ringen jag hittade var ju lika bred som denna MEN jag provade storlek 55 io affären.. men här angivs inte storlekarna i 55 utan som 17,2 och nästa e 17,75. Så nu e frågan passar 17,2 eller ska jag ta 17,75 för det e ju inge vidare om jag inte får ringen på fingret. MIN ring är 57 och ganska mycket förstor och enligt tabellen är 57= 18,2  Jag blir toooookig ffs!!! Sen är min orginalring 1,9 hög och denna är 2,2, tror ni man kan se någon skillnad på 0,3 i storlek.. för jag vill ju att den nya ringen ska vara aningen högre så att den ska komma i ungefär jämnkant med den jag har. Fan att denna ringen inte finns i en affär så jag kan prova...  Iofs så har jag provat en ring i en annan affär som iofs e en silverring men den var alldeles lagom hög så kan man med å gå in å fråga hur hög ringen är bara?  Suck, detta känna verkligen som en evighetsgrej. Å andra sidan tänker jag såhär att OM inte ringen passar med min vigselring så får jag väl helt enkelt sätta vigselringen på andra handen, där den passar bättre å ha den nya på vigselringsfingret. Jag tänkte för övrigt gravera denna ringen med en klyschig liten rad.. egentligen ska det ju vara på latin men då blir det fööööör klyschig så jag tänkte ta det på svenska å skriva, Min familj, Mitt allt Så blir den ringen lite som en symbol för hela våran familj för som sagt jag har ju redan en vigselring och jag vill ju inte ha en ny.. men den passar inte så nåt måste jag göra..

2013-02-01
osisen
osisen

Klart du kan med att gå in och be om måtten på den ringen du vet passar. Du kan ju låtsas fundera på att köpa den. Annars står jag ju fast vid att du ska gå in och prata med kärri...tanten som du köpte vigselringen hos.

Jag såg förresten att en pappa på förskolan hade en titanring, och den var så stor så jag hade nog kunnat ha den som armband. Alltså den var för stor för honom, jag menade inte att han hade gigantiska händer. Äh, du fattar. Men det är nog helt klart så att du inte är ensam om detta problemet.

Och jag är absolut för symbolik, så att gravera in något i den nya ringen låter fint! Jag hade väl dock försökt komma på något eget. Blink blink. ;-)

2013-02-02
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

,,

2013-02-01
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...