App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

det klassiska "nu har jag tröttnat!"

Varje gång längtar man till att vara gravid, sen längtar  man bara till det ska vara över. Nu har jag lite drygt en månad kvar till bf... är så trött på den stora (och extremt vilda) magen, så jobbigt att klä på och klä av tre barn vinterkläder, kan knappt knyta mina egna skosnören. Inte ligga bekvämt... ändå har jag en jämförelsevis liten mage?!! mäter de minsta måtten hittills och folk tror att jag är drygt halvvägs genom graviditeten... Men magen är så massiv, kompakt, ger inte efter en millimeter när jag rör mig. Sammandragningar minst varje kvart... foglossning... you name it! Självklart är det helt underbart att ha något att se fram emot, men jag vill ha min bebis nu!! Ändå har jag massor kvar att göra innan fl... men tålamodet börjar tryta... samtidigt VET jag hur mycket jag kommer längta efter gravidmagen igen om ett år... men nu tar vi en andningspaus på tre år, minst, kanske... hahaha... Jag vill ha min bebis NUUUU!!! Pojkarna börjar också tröttna på att vänta... "mammaaa, näär kommer bebisen ut från din mage... det tar för lång tid!! jag vill krama våran bebis nu!! Kan vi inte åka till doktorn och ta ut den??!" och jag håller med dem ;) Vill dofta på bebis, vill ha ont i brösten av amning, ge mig eftervärkar, låt mig inte sova mer... Ge mig min bebis nuuuu!!

2013-02-01
zmiley
zmiley
Bebis på 13 månader

då är vi två! har nio dagar kvar till bf och är superless nu. ;) har haft lite småvärkar nu under eftermiddagen, men det verkar ha lugnat sig igen. skulle vara så typiskt om det var en sån där "ska jag, ska jag inte"-bebis som luras i ett par veckor. ;) hoppas att det är som med det andra två, att har det börjat så har det börjat.

2013-02-01
mickelina81
mickelina81

Håller tummarna att ni ska slippa vänta så länge till. En annan e bara i v 22 å tycker det kan få hå fort nu. Längtar efter bebis så jag kan dö! Å känner mig redan fet å orörlig.

2013-02-01
mrsme
mrsme
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...