App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

0850930199 ringer mej hela tiden!!

jag svarar inte på såna nummer då det alltid e telefonföraäljare eller undersökningar. detta nummer är undersökning.. de ringer alltid runt 8 på kvällen å de ger sig fan inte! jag lägger på varje gång för ja vill verkligen inte prata med dem.. igår kväll ringde de från gånger mellan 20-21.. jag tycker inte det är ok. ja skulle kunna svara men risken e att jag blir otrevlig :-\ svårt å hålla mej i såna situationer. ja känner att man borde fatta vinken när man lägger på gång på gång! Gaaaaah.. idiotföretag å ja tycker oerhört synd om de som jobbar där!

2013-02-01
osisen
osisen

jag svarade förut.. hon var vänlig och jag sa att jag inte var intresserad.. hon frågade fall hon fick ringa senare och jag sa nej å hon verkade acceptera det.

Kändes skönt.. :D 

Hoppas inte dom ringer fler gånger  nu bara!

2013-02-01
osisen
osisen

Jag har blivit uppringd av samma företag, i samma ärende flera ggr. Har påpekat detta och knappt fått en ursäkt. SÅ uppenbarligen fungerar inte det perfekta systemet ni har..

NIX (och liknande) finns tyvärr itne till mobiler och det är tom så illa att alla företag i en koncern (det är ju väldigt vanligt förekommande att ägarna till ett företag även har flera företag) och då har ALLA företag i den koncernen rätt att ringa, trots NIX, så NIX stoppar ju inte särskilt många...

2013-02-01
Yrwen
Yrwen

Jo, jag vet det men det är fortfarande ok för de som gör undersökningar att ringa.

2013-02-01
Toffsan
Toffsan

Jag tycker inte att försvaret "det är mitt jobb" håller. Jag blir störd i mitt hem av någon som vill sälja eller ställa frågor. Periodvis är det väldigt mycket samtal trots att vi är med i NIX och ja, jag kan vara ganska otrevlig. Blir jag påhoppad på stan är jag alltid trevlig, då är det en del av komersen runt omkring. Men i mitt HEM ska jag kunna vara förskonad från påträngande samtal. Skulle det vara lika ok om försäljarna mm knackade på dörren flera gånger varje dag?

2013-02-01
Toffsan
Toffsan

Teaterapa:
Jag tror att många reagerar med starkt ogillande mot telefonsamtalet är för att de stör en i ens hem. Hemma vill man vara med familjen och inte bli störd av sådant man inte har valt att lägga energi på. Och det hjälper ju inte att de ringer mitt i middagen, mitt i läggningen. Och ja jag förstår att det är då folk är hemma. Men jag vill inte bli störd mitt i middagen eller på kvällen när jag kopplar av.
Jag tycker inte synd om telefonförsäljare, ni får väl lön för att göra ert jobb som alla andra? Jag får ofta hemskt bemötande på min arbetsplats men det ingår i min arbetsuppgift, gillar jag det inte får jag byta jobb. Personligen är jag inte otrevlig om det ringer en försäljare utan jag säger snabbt att jag är inte intresserad, ger de sig inte då blir jag arg och otrevlig.

2013-02-01
emcb
emcb

det e mobilen vi har ingen hemtelefon

2013-02-01
osisen
osisen

fast jag ogillar telefonförsäljare ändå.. :-) jag hatar när folk tränger sig på å på tider som absolut inte e ok speciellt när de ska ifrågasätta varför jag säger nej! hade de accepterat att man sa nej hade det varit en sak men det tror jag aldrig har hänt. Jag har aldrig varit otrevlig mot någon som ringt heller än"
jag har haft folk som skrikit på mej på jobbet å varit otrevliga å nej jag tar inte åt mej för det det e liksom deras problem..
å ja ger inte mycket för undersökningar heller.. å ja gnäller inte heller för jag ger inget för dem.
Nej jag tycker synd om försäljare som tvingas ringa runt till folk som inte vill att de ringer.. jag köper inte det upplägget alls tyvärr.

2013-02-01
osisen
osisen

De har ju datorer som slumpar fram telefon nr så därför spelar det ingen roll att du säger att du inte vill att de inte ska ringa mer....

2013-02-01
emcb
emcb

En gång när det var ett företag som ringde mig en gång i månaden så sa jag att dom skulle ta bort mitt namn så dom slapp ringa mer, hon svarade då att hon kunde ta bort för den månaden men dom får nya listor så då kommer man med igen.. Värsta är att en del företag kan klippa ihop samtalet om du sagt ja nån gång i samtalet så kan dom teckna upp grejer på dig ändå.. Jag har slutat svara helt efter det och dom ger sig faktiskt till slut..

2013-02-01
jessicamalin
jessicamalin

Det finns ju en spärr att skaffa så att de inte kan ringa dig! Kommer inte ihåg hur det går till exakt dock... Googla!

2013-02-01
emcb
emcb

men ja tycker alltid de e så tykna å påstridiga trots att man säger nej.. :-\ hatar å prata med dem men får väl svara om de ringer idag

2013-02-01
osisen
osisen

.

2013-02-01
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...