App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som har + grader, isgator och regn, hur klär ni barnen?

I morgon ska sonen till förskolan. Det är blött ute, stora pölar men även is över allt och snö blask... Det är för kallt med regnkläder, pop stället känns för kallt om man sitter på isen och leker. Pop overallen har vi märkt blir lätt blöt.... Funderar på att ta pop skal byxorna och dra galonbyxorna över... Nästa år blir det fodrat regnställ och ingen pop overall!!! Inget skalställ heller....

2013-01-28
emcb
emcb

Köpte fleecefodrat regnställ idag. Detta vädret kräver det, gillar inte massa lager på lager, det ska vara lätt för sonen att klä på sig själv!

2013-01-29
emcb
emcb

Norrlänning: vilket märke på overallerna köper ni? Jag har aldrig hittat bra vattentäta... Man vill ju att de ska andas också.

2013-01-29
emcb
emcb

*puff*

2013-01-29
emcb
emcb

Ni som inte har fleece fodrat regnställ, vad har ni på barnen i slask väder?

2013-01-29
emcb
emcb

Jag har surfat runt på stadiums hemsida men hittar inget, inte på intersport heller....

2013-01-28
emcb
emcb

Men vilken klädaffär säljer fleeceställ? Tex lindex o kappahl säljer regnställ och fleece byxa/tröja... Jag vill hellst inte behöva beställa, vill åka och inhandla ett imorgon. Vad tror ni om sportaffärer??

2013-01-28
emcb
emcb

När grabben gick på dagis hade han fleecefodrade regnkläder och det var outstanding tycker jag.

Nu går han i skolan (1:an) och idag hade han ett par tunnare termobyxor som är vattentäta och en vattentät vinterjacka. Det var precis lagom enligt honom själv.

När man bor i Västra Götaland så behöver man ha så mycket olika uppsättningar pga det skiftande vädret.

Idag hade vi 1 plusgrader och regblandat snö och med blöttsnö på marken.

2013-01-28
Fideli73
Fideli73

Jag har fodrat regnställ till min tjej, absolut bästa i det här vädret tycker jag! Men på dagis drar dom på regnkläder utanpå overaller på barnen om det behövs. Bökigare för ungarna å röra sig men varma+torra. Sen ska inte regnkläderna passa precis utan va lite stora så dom går utanpå :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

.

2013-01-28
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...