App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

mobilanvändande på arbetstid..

Ja vet inte ja kanske håller på å bli gammal iaf men ja tycker inte det är ok.. alltså ja snackar inte svara i telefonen vid lägligt tillfälle om det ringer eller skicka ett sms eller liknande när det finns tid. Utan att man surfar/kollar videos /chattar /snackar i telefon/ osv hela tiden.. min ena jobbakompis gör det å ja blir tokig.. telefonen sitter fast i handen!! å vi jobbar i butik.. h*n kan stå med den trots att det e kunder i butiken.. det ser ju sådär snyggt ut om man står bakom kassan med näsan ner i telefonen å knappar frenetiskt.. även om man kanske inte har en kund just då.. som sagt att använda sin telefon stör mej inte om man använder sunt förnuft . men hela tiden? alltså det finns ju ibland saker å ta tag i även om vi har lågsäsong nu.. jaja.. nu har ja gällt av mej.. i övrigt går det rätt ok på jobbet.. ja börjar få ordning på grejerna och snart e ja tillbaka till mitt gamla jag igen..

2013-01-28
osisen
osisen

Har telefonen i fickan och den är på ljudlös och med vibration.

Jag har surfar ENDAST på mina raster aldrig på arbetstid.

2013-01-28
Fideli73
Fideli73

Jobbar på ett äldreboende och har mobilen i byxfickan. Skulle de ringa från skola/fritids vill jag att de ska få tag i mig direkt. Inte behöva vänta på att den som har telefonen som tar samtalen utifrån ska hitta mig bland alla rummen. Men jag använder bara mobilen på lediga stunder, skulle aldrig sitta bredvid en boende och surfa.

2013-01-28
Toffsan
Toffsan

vi måste ha våra telefoner på kontoret får inte ha dom är vi arbetar vilket jag tycker är rimligt. när vi har mjölighet till pause då kan vi kolla men inte annars.

2013-01-28
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

.

2013-01-28
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...