App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gul bebis

Min dotter blir 4 veckor på onsdag, och hennes hud och ögonvitor är fortfarande gula. Inte lika mycket som i början, och hennes gula värden var alltid väldigt låga så det var aldrig aktuellt för behandling. Men nu börjar jag ju undra. Bajset är för övrigt normalfärgat. Är det någon annan som varit med om det här? Jag ska till barnmorskan i morgon i alla fall, så det är ju bra.

2013-01-28
Marlene00
Marlene00

Jag fick träffa en läkare i torsdags som övertygade mig att det inte är något fel. Bebis får vara gul ett par månader!! Så det är väl bara att vänta och se. Men tipset om att låta barnet ligga i dagsljus ska jag försöka med. Tyvärr bor vi i en jättemörk lägenhet. Men något ljus ska man väl hinna fånga. Tack snälla ni :)

2013-02-03
Marlene00
Marlene00

Min minsta hade också gulsot i början. Slapp lampan men skulle ha honom i vagen vid fönstret så fort solen tittade fram. Han är född augusti så det var ju rätt soligt. Gick över efter några veckor

2013-02-03
Hurricane
Hurricane

Min son var också gul till han var 4 veckor eller t.om längre (kommer inte ihåg) min barnmorska sa att det var ingen fara men att han skulle ligga vid ett fönster så ofta som möjligt för solljus hjälper och då skulle han ligga i bara blöja :)

2013-02-03
smamma
smamma

Wintersorrow, gulsot och hepatit är verkligen inte samma sak, hepatit är en leversjukdom som visserligen kan göra en gul, men gulsot, eller ikterus, är ett symptom som kan bero på att bilirubin ansamlats i kroppen och är vanligt hos nyfödda.

2013-02-03
McLarsson
McLarsson

låter lite som gulsot dvs hepatit...en del bebisar får det å får ligga under en lampa..

men fråga bvc när du ska dit så får du se vad hon säger, alt ring bb så kanske du får komma dit redan idag..om d nu e gulsot så blir ni inlagda några dagar kan jag tänka mej..

2013-01-28
wintersorrow
wintersorrow
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...