App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Inte nåt speciellt :)

Är gravid 38+3 och igår var jag helt slut å grinig utan chans att vila speciellt mycket. Men kunde mot förbannat inte somna när det väl var dags! Vaknade innan kl ringde för att storasyster ska till dagis och är ännu pigg efter ca 6 h sömn. Ha känns otroligt konstigt då jag den sista tiden brukar vara konstant trött! Planerat snitt nu på torsdag så räknar ner å längtar :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu
Bebis på 9 månader

Ja okey :) jo jag är väldigt positivt inställd till alltihopa att det kommer lösa sig. Opererades i början av året pga min första förlossning, å då va jag helt sängliggande i nästan 2 veckor med lilltjejen som låg i feber! Men det gick för vi fick hjälp :) så det går nu med :)

2013-01-29
MaLaLu
MaLaLu

Min frågade hur doktorn får ut bebisen så då sa jag med glädje genom magen å förklarade att jag skulle ha ett sår där lite efteråt, glad å slippa förklara mera ;) men var det svårt att vara hemma igen då? Tänker på om det är jobbigt när man har ont? Vet svaret själv att vissa har jätteont å andra inte alls så farligt men vill få höra all positiv feedback :) tack jag börjar faktiskt bli nervös som tusan insåg jag idag!! Låg inne för två veckor sen pga sd å molvärk och var då inställd på allt men nu, nu är dagen D snart här! :D

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Nä fy fan stackare jag lider verkligen med dig :( å kommer nog aldrig mera klaga på mina fogar ;P nä när dom är så små är det ju inte alls lätt å förstå. Min tjej är 3 å hon förstår väl hyfsat mycket men tycker det samtidigt är lite skumt allt som sker. Har övat sen länge att inte bära henne å att hon får klättra (med övervakning) om hon ska upp på ex bänk eller skötbord. Allt för att det inte ska bli så mycket ändringar när man kommer hem efter snittet. Är det jobbigt att komma hem till äldre barnet när man är nysnittad? Självklart är det väldigt individuellt på smärta men kul å få andras erfarenheter :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Oj hjälp det lät ju inte alls roligt :-/ kommer det bli likadant den här gången? Nä fy stackare! Därför jag med varit sjukskriven men jag har kommit upp ur sängen å kunnat röra mig någorlunda. Ja vad roligt å få planera massa :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Vad är ett t-snitt? Oj ja men då har du ju händerna fulla men förstår vad du menar, har själv varit sjukskriven länge nu men tack o lov passade jag på å fixa körkortet :D men sen december har jag inte haft något att sysselsätta mig med hela dagarna så det har varit ganska segt av å till :P ja men se där då har du massa å stå i om du tänker rensa innan :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Ja det är underbart :) och så skönt att ha ett datum som är absolut sista, ingen risk att gå över tiden här inte :) jag hade en kämpig första förlossning och har alltid sagt efter den att jag aldrig kommer föda vaginalt igen. Men jag fick igenom det tack vare att jag opererades pga felläkning efter första förlossningen! Men just nu är dagarna låånga :P varför ska du få snitt? Åh två månader kommer flyga förbi, värst med slutspurten ;)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Åh vad roligt att du får hålla din lilla knodd snart jag längtar som en tok till fl men det är 2 mån till bf om inget händer innan. Skönt på ett vis att veta när den kommer väl? Ligger den i säte eller Vf ks?

2013-01-28
Idussen
Idussen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...