App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Inte nåt speciellt :)

Är gravid 38+3 och igår var jag helt slut å grinig utan chans att vila speciellt mycket. Men kunde mot förbannat inte somna när det väl var dags! Vaknade innan kl ringde för att storasyster ska till dagis och är ännu pigg efter ca 6 h sömn. Ha känns otroligt konstigt då jag den sista tiden brukar vara konstant trött! Planerat snitt nu på torsdag så räknar ner å längtar :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Ja okey :) jo jag är väldigt positivt inställd till alltihopa att det kommer lösa sig. Opererades i början av året pga min första förlossning, å då va jag helt sängliggande i nästan 2 veckor med lilltjejen som låg i feber! Men det gick för vi fick hjälp :) så det går nu med :)

2013-01-29
MaLaLu
MaLaLu

Min stora var ju åtta när lillebror kom så jag hade det väldigt bra första tiden, han kunde ju hjälpa till med det mesta. Det jag upplevde som jobbigt var att man inte var ifred på samma sätt vid ammning tex..alla ska klänga och titta och sitta brevid. Till slut bara skrek jag rätt ut till både man ich stora barnet ; LÅT MIG VARA IFRED..haha funkade faktiskt ;) men jag tror faktiskt man löser det, hittar sätt att undivka det onda och få mindre barnet att förstå. Ja tänker ju på hur jag har det nu men min svåra foglossning. Jag kan verkligen inte lyfta sonen och det funkar. Man har inget val och då löser man det. Det kommer gå jättebra för dig ich våga be om hjälp den första tiden.

2013-01-29
Hurricane
Hurricane

Min frågade hur doktorn får ut bebisen så då sa jag med glädje genom magen å förklarade att jag skulle ha ett sår där lite efteråt, glad å slippa förklara mera ;) men var det svårt att vara hemma igen då? Tänker på om det är jobbigt när man har ont? Vet svaret själv att vissa har jätteont å andra inte alls så farligt men vill få höra all positiv feedback :) tack jag börjar faktiskt bli nervös som tusan insåg jag idag!! Låg inne för två veckor sen pga sd å molvärk och var då inställd på allt men nu, nu är dagen D snart här! :D

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Nä fy fan stackare jag lider verkligen med dig :( å kommer nog aldrig mera klaga på mina fogar ;P nä när dom är så små är det ju inte alls lätt å förstå. Min tjej är 3 å hon förstår väl hyfsat mycket men tycker det samtidigt är lite skumt allt som sker. Har övat sen länge att inte bära henne å att hon får klättra (med övervakning) om hon ska upp på ex bänk eller skötbord. Allt för att det inte ska bli så mycket ändringar när man kommer hem efter snittet. Är det jobbigt att komma hem till äldre barnet när man är nysnittad? Självklart är det väldigt individuellt på smärta men kul å få andras erfarenheter :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Vet faktiskt inte men jag gissar det. Det är ju inte mindre sammanväxningar nu, snarare tvärt om. Ja den jävla foglossningen håller på att knäcka mig :( om jag måste åka till typ bm eller läkare på dagen är det ett helt projekt och sen är jag fast i soffan eller sängen redten av dagen och kvällen. Stora killen klarar ju sig själv men lillen är bara 16 mån och väldigt mammig så det blir väldigt jobbigt. Han fattar ju inte att jag inte kan bära runt han. Men som sagt, imorgon är det bara 7 veckor kvar :)

2013-01-28
Hurricane
Hurricane

Oj hjälp det lät ju inte alls roligt :-/ kommer det bli likadant den här gången? Nä fy stackare! Därför jag med varit sjukskriven men jag har kommit upp ur sängen å kunnat röra mig någorlunda. Ja vad roligt å få planera massa :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Ett t-snitt är när dom öppnar både vertikalt och horisontellt. Som ett uppochner vänt t helt enkelt. Dom var tvugna att göra det då jag hade väldigt mycket sammanväxningar från första snittet. Hade gärna rensat massor men tyvärr har jag så svår foglossning att jag knappt tar mig upp ur sängen :( men man har tid att planera och kolla på nätet efter nya möbler, gardiner och annat man vill ha :)

2013-01-28
Hurricane
Hurricane

Vad är ett t-snitt? Oj ja men då har du ju händerna fulla men förstår vad du menar, har själv varit sjukskriven länge nu men tack o lov passade jag på å fixa körkortet :D men sen december har jag inte haft något att sysselsätta mig med hela dagarna så det har varit ganska segt av å till :P ja men se där då har du massa å stå i om du tänker rensa innan :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Ja två månader går ändå fort, har ju två barn hemma redan så man har ju att göra. Tyvärr är hag sjukskriven på heltid så dagarna blir ibland olidligt långa :( men vi har orecis fått veta att vi flyttar 1 maj så nu kam jag hålla på att planera inför det, då går lite tid iaf :)

2013-01-28
Hurricane
Hurricane

Jag har två snitt bakom mig varav ett t-snitt. Båda var planerade eftersom jag jar risk-grav pga ett hjärtfel och massa annat.

2013-01-28
Hurricane
Hurricane

Ja det är underbart :) och så skönt att ha ett datum som är absolut sista, ingen risk att gå över tiden här inte :) jag hade en kämpig första förlossning och har alltid sagt efter den att jag aldrig kommer föda vaginalt igen. Men jag fick igenom det tack vare att jag opererades pga felläkning efter första förlossningen! Men just nu är dagarna låånga :P varför ska du få snitt? Åh två månader kommer flyga förbi, värst med slutspurten ;)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

Lycka till på torsdag :) jag ska snittas 26 mars så det är inte jättelångt kvar.

2013-01-28
Hurricane
Hurricane

Åh vad roligt att du får hålla din lilla knodd snart jag längtar som en tok till fl men det är 2 mån till bf om inget händer innan. Skönt på ett vis att veta när den kommer väl? Ligger den i säte eller Vf ks?

2013-01-28
Idussen
Idussen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...