App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Att svettas å frysa UTAN feber? vad är det?

Hej, Orolig som tusan, läser å läser på internet, men hittar bara superläskiga saker som svar på symptomen. Vad kan det vara? Att svettas å frysa UTAN feber? vad är det? /Astroo

2013-01-25
Astroo
Astroo
Barn på 2 år

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-01-26
Astroo
Astroo

Sandra, det där har jag oxå... När jag tänker efter så kanske det är ett arv som jag skickat vidare till min dotter?! Min läkare har berättat att de där frossattackerna som du nämner troligen beror på trötthet i kroppen och en mix med stark mat? Ja, sen jag fick veta det så händer det inte så ofta. För precis som du berättar så kan man knappt komma upp ur sängen, minsta rörelse sätter igång frossan. Jag kan tipsa dig om en varm dusch och att faktiskt hänga med i skakandet och andas ordentligt, så att blodet kommer ordenligt i omlopp.

Lycka till :)

2013-01-26
Astroo
Astroo

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-01-26
Astroo
Astroo

Jag.har haft nu 2 ggr på kort tid, jag vaknar på natten och fryser så jag skakar, jag klarar inte att ta mig ur sängen för att gå upp och klä på mig mera. Så jag har båda gångerna fått väcka min sambo. Fick även fruktansvärt ont i kroppen, som kramper. Men ingen feber, jätte konstigt!

2013-01-25
sandrar
sandrar

Ett virus? som en förkylning menar du? puh..isåfall :) å tack!

2013-01-25
Astroo
Astroo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...