App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

har gått å blivit med tripptrapp..

så föll man själv i träsket tillslut.. jag tycker ju stolarna e fula som stryk men nu insåg jag att dottern behövde en ny stol.. satt i antilop men hon klättrar ju i den från bordet så det blir ju farligt så ja tänkte det va bättre med en bred stol utan bygel. la ut en eftersökning på fb i köp å sälj å fick svar från en som ville sälja för 500 å ja hade max 400.. tyvärr ville hon inte sänka men så någon dag efter hörde en gammal kompis av sig å sa hon hade en ja kunde få för 400. nu va de å lämnade den idag å den ser jättefin ut . knappt skavd någonting å med bygel å rem! Ja tänkte ju att ja kunde måla den om den va illa tilltyglad då ja inte ville lägga för stor summa men det behövs ju absolut inte! så nu står den här ful som stryk men o så praktisk!! Dottern testade den direkt å hon kom lätt upp å ned på den ! känner mej oerhört nöjd.

2013-01-25
osisen
osisen

måste man ha bygel för att dynor ska passa?

2013-01-26
osisen
osisen

Ja det finns mkt fina dynor till. Finns någon tysk hemsida där en tjej syr egna, finns enormt gulliga för som man kan få med barnets namn m.m på!

2013-01-26
emcb
emcb

jo det e ju dagiskänsla, jag hade ju tänkt måla den vit men nu vet ja inte eftersom den va såpass fin ändå..
fast sen tycker jag ju hela.modellen e ful åxå.. men färger gör dem.ju lite kuligare iaf ;-)

2013-01-26
osisen
osisen

De där som är i trä är fula, har en själv. Men de nya som finns i en mängd fina färger gillar jag! Ska måla om våra, någon gång... När jag har tid över............

2013-01-25
emcb
emcb

mannen kom hem. kikade på den.flinade å sa ... faaaan va ful den e :-) haha.. men som ni säger de e ju stabila å håller i evighet.. å ja kan ju säkert sälja denna å få tillbaka nästan allt en ja gav den dagen vi e färdiga med den..

2013-01-25
osisen
osisen

:-)

2013-01-25
_CM_
_CM_
Barn på 2 år och 9 månader

.

2013-01-25
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...