App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

så har tjejen åkt på.första dagisåkomman...

ja man kan väl få det ändå förstås men det e ju typisk dagigrej, Hon har ögoninflammation!!! Så nu blir det å badda med ljummet vatten 250ggr.om dagen å hoppas det ger med sig innan alla har gegg i ögonen :-)

2013-01-25
osisen
osisen

jag tycker det ser bättre ut idag redan.. när hon vaknade första gången i natt så var det igengeggat så det inte gick å.öppna.. tvättade rent.. andra gången hon vakna gick vi upp för välling då va det lite gegg men inte så farligt passade på å tvätta igen märk vi ändå va vakna.. åsen sov hon resten av natten.å vakna utan något gegg direkt.. lite svullen e hon å röd i skinnet under ögat..

2013-01-26
osisen
osisen

Man får inte droppar/salva direkt. Vi försökte med ljummet vatten men när över en vecka gått och det bara blev värre och värre gick vi till läkaren. De fick droppar bara för att de var knallröda i ögonen då...

2013-01-25
emcb
emcb

men ja vill inte ta medicin i onödan på henne så vi ger det några dagar.. så länge hon inte har väldigt ont eller så e det ju bättre utan tycker jag.

2013-01-25
osisen
osisen

salvan lr droppar. gå till läkaren å be om recept :-) försvinner på några dar. droppar bäst.

2013-01-25
_CM_
_CM_
Barn på 3 år

ja jag hoppas det går över av sig själv.. tvätta ofta e väl enda å göra va.. ljummet vatten utifrån å in?!?!! Lilleman hade det några ggr som liten men det gick över efter några dagar om man va ihärdigt med skrubbandet.. vi skulle ha barnvakt imon för första gången sen lilltjejen kom men nu får jag se om mamma vill.. Hon mår ju bra annars men mamma kanske inte vill riskera bli smittad.
Så vi får se i värsta fall får ja va hemma medan mannen hans kusiner som e på besök å några andra vänner kör krogrunda.

2013-01-25
osisen
osisen

Åååååå det som är så jobbigt och segt att bli av med! Vi hade det förra vintern. När det inte hav m sig fick båda barnen och maken ögondroppar, jag slapp det.

2013-01-25
emcb
emcb

:-(

2013-01-25
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...