App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

välj dina strider väl

mitt stora tips är bråka inte om kläder, det spelar faktiskt ingen roll om de sitter snett, är helt fel enligt dig, pågen/tösen är garanterat nöjd och då borde du oxå vara det, konflikter skapar negativitet. jag mår mkt bättre sen jag slutade styra vad för kläder och hur de sitter. varannan dag ser jag min son med byxorna bakochfram och tröjan sitter som den ska ja, och självklart springer man runt med skor och vantar inomhus oxå. Det går över..

2013-01-24
Knasfia89
Knasfia89
Gravid i vecka 30

Kläder har sällan varit någon strid vi brytt oss om att ta upp. Men skor inomhus är stopp, vi föräldrar vill inte ha sand på golvet och inte heller folk vi besöker. Så det har barnen fått lära sig, skor har man uite inte inne. Däremot har lillebror ibland gått omkring med sina innegympaskor här hemma och då är det ok.
Barnen har alltid fått busa och leka här hemma MEN de har fått lära sig respekt mot andra att man vrålar inte som galningar när andra sitter och pratar eller äter.
Så visst väljer vi våra strider här hemma men samtidigt är det ändå inte fritt fram att göra som man vill.

2013-01-24
Toffsan
Toffsan

Jag har aldrig haft en strid med kläder eller liknande och sonen har aldrig tagit på sig kläderna bak och fram eller velat ha skor på sig inomhus varför skulle han vilja det!? Skor har man på sig utomhus punkt!

Sen instämmer jag med att man ska välja sina strider!

2013-01-24
Fideli73
Fideli73
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...