App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

slempropp/ vattenavgång

undrar hur vanligt det är att varken slempropp lr vattnet har gått hemma? har ju fött 5 barn o aldrig haft ngn slempropp o vattnet har bara gått spontant en gång. Nu är jag i v 39 o fortfarande ingen slemmis....

2013-01-24
jenccy
jenccy

Här gick vattnet och märkte inte alls av någon slempropp!! :)

2013-02-22
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Märkte inte slemproppen.. Här gick vattnet helt oväntat 20 dagar innan bf :)

2013-02-03
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Väntar fjärde barnet nu...
Med alla de tre första har fl startat med värkar... Sedan har slemproppen gått väldigt tydligt 9-12 timmar innan födelsen... Bm har fått ta hål på hinnorna alla ggr inne på fl-rummet.

Spännande att se hur det blir denna gång, men väntar mig ett liknande scenario...

2013-01-28
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Jag märkte aldrig av varken slempropp eller vatten. De tog heller inte hål på hinnorna, utan vattnet kom ut efter min dotter. De sa att det kan bli så ibland, att bebisen ligger som en propp och sen kommer vattnet efter. Det märkte ju inte jag, jag hade fullt upp att titta vad jag hade fått för sorts bebis. ;-)

2013-01-27
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

tror att slemproppen är vanligare än vattenavgång faktiskt. att man märker den alltså. tror det bara är 10% av förlossningarna som startar med vattenavgång, men sen är det väl rätt vanligt ändå att det går av sig självt senare i förlossningen, eller?

2013-01-24
mickelina81
mickelina81

Jag har 4 barn och med de första 3 har jag aldrig märkt av nån slempropp och vattnet har inte gått, utan de har tagit hål på hinnorna på förlossningen. Däremot så vet jag inte om det var delar av slemproppen som släppte på fm den dan jag födde mitt fjärde barn eller om det bara vattnet som läckte men eftersom jag haft snabba förlossningar och misstänkte att jag läckte vatten så åkte vi in till bb för koll och när jag klev ur bilen vid bb så gick vattnet mer ordentligt och strax efter så startade värkarna.

2013-01-24
vevvis81
vevvis81
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...