App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tid till läkare sista tillväxtkontrollen?

jag har varit på två ul innan och ska nu på det sista i v32. på det första ul vägrade den lilla krabaten sammarbeta så dom kunde inte granska allt som skulle granskas så jag blev kallad till åter ett ul! där ser dom en konstig dubbelkontur i pannan och 2 läkare kallas in, men speciallistläkaren Konstaterar att jag e svår granskad och det gör det till ett problem men bebisen ska va helt frisk! nu fick jag en kallelse till dr på ul nr 2 why? ringer min barnmorska för att höra om detta e vanligt men hon säger nej PANIK!! så jag tänkte höra om någon annan har varit med om att ma träffat läkaren på ul nr 2? kanske ska informera om att jag går i Lund!

2013-01-23
sandrabilling
sandrabilling

det gick bra på UL den lilla krabbaten mår bra och allt är kanon! jagfrågade direkt när jag kom dit och tydligen ligger barnmorsk. så mycket efter så de dagarna läkarna är uppe så bokar de in tider också! man oroar sig för allt nu innan har jag alltid varit en person som tar saker och ting som det kommer, men nu e det ens allt som man vill ska må bra:)

2013-01-31
sandrabilling
sandrabilling

nej domsa inget mer än att moderkakan låg i framvägg (eller vad det heter) vi får se imorgon e lite smått nervös men det e väl bara normalt att va orolig över det minsta lilla när det gäller det lilla livet:)

2013-01-24
sandrabilling
sandrabilling
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...