App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

järndroppar ont i magen

Min son som  är 2 1/2 månad måste äta järndroppar då han vägde under 2500g när han föddes, han har väldigt ont i magan och ligger och tar i hela dagarna och på nätterna och så blir han irriterad när det inte kommer något. han bajsar 1 gg per dag så han är inte förstoppad. Jag har magdroppar till honom men tycker inte att det hjälper så mycket. På bvc säger dom bara att han vänjer sig, men han har ätit magdroppar i 5 veckor nu och jag tycker inte att det blir bättre. Någon som har provat något annat när barnen har ont i magen.

2013-01-23
malinshe
malinshe

Nej han hade inte problem med magen innan järndropparna.

2013-01-25
malinshe
malinshe

Han har ätit ersättning ända sen han föddes pga av att han inte orkade amma, och jag var stressad över att han var sjuk så jag producerade inte så mycket mjölk. Och det har aldrig varit problem med ersättningen och magen.

bvc säger bara att magen vänjner sig med tiden undra hur lång tid. ska börja propsa på att dom tar ett prov på järnvärderna så jag kan sluta med dom där dropparna.

2013-01-24
malinshe
malinshe

han ska ha 4 droppar 2ggr om dagen men nu äter han 3 droppar 2ggr om dagen har trappat upp sakta men säckert.

ska kolla på bvc om dom kan ta något prov tycker så synd om honom.

han ska ta tills han är 6 månader

2013-01-23
malinshe
malinshe

Han äter ersättning och har gjort det sedan han föddes då han fick matas med sond och det har aldrig varit några problem met det..

När dom väger under 2500g när dom födds så får dom äta järndroppar från 6 veckors ålder tills dom är 6 mån.

2013-01-23
malinshe
malinshe
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...