App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bf juni 2013!!!!! :D

Vilka ska ha bebis i juni? Och vilken vecka är ni i?! :'D

2013-01-22
FriidaN
FriidaN
Barn på 2 år och 3 månader

Accepterad! :)

2013-02-01
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Kompis fråga sänd :-)

2013-02-01
mrsme
mrsme

Ok letar upp dig :-)

2013-02-01
mrsme
mrsme

Haha ja det är nog lika bra! Jag heter Kerstin Cecilia Wallin på Fb, lägg till mig! :) Jag hade gjort precis som du, åkt in asap! Man vet ju liksom inte hur det ska kännas!

2013-02-01
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Japp läkaren sa att än så länge e där plats så han kan kura ohop sig i de mest märkliga positioner och på olika platser i magen. Men hon sa också att hon tycker jag alltid ska ta stora förändringar på allvar. Så gullig du e att du tänker på mig :-), vi tar upp en hel tråd ha ha. Kanske vi ska tjattra på Facebook istället?,

2013-02-01
mrsme
mrsme

Skönt att höra! Som jag har tänkt på dig! Så det kan alltså vara så att bebis flyttar på sig så att man inte känner, jobbigt! Men skönt att de kunde säga att det är därför du inte känt honom så mycket. Jo, täppan är mycket bättre, fortfarande där, men bättre! Krypet i benen kommer inte varje kväll, bara vissa. Ska försöka se om jag kan koppla det till nåt, än så länge är det bara ett lotteri! Hur är det med lunginflammationen nu då?

2013-02-01
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Nu har jag fått se en liten bebis. Han mår bra tack och lov. Låg som en liten boll med benen in mot min rygg så inte konstigt jag inte känner honom. Jag hoppas han flyttar på sig snart. Hur har det gått med dina rastlösa ben och täppta näsa??

2013-02-01
mrsme
mrsme

Oj då det va inte roligt att höra! Men försök att slappna av, vet att det är lättare sagt än gjort! Det är säkert lugnt! Om du vill prata på Facebook eller annan väg när du sitter där så säg till, jag är ju hemma hela dagen. Många kramar till dig, det kommer gå bra!

2013-02-01
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Har inte kännt foster rörelser på jätte länge nu. Sitter på kk akut :-( något känns fel. Kände honom igår morse men då var det bara diffust fladder. Lär bli sittande på kk hela dan, jag är ju inte prioriterad precis å här är massa folk

2013-02-01
mrsme
mrsme

Japp koka upp vatten, droppa eukaluptus eller något i om du vill och ha en handduk över huvudet så ångan inte rymmer. Funkar ibland. Tyvärr sitter effekten inte i lika länge som nässpray men det är skönt även på andra vis

2013-02-01
mrsme
mrsme

Ska testa det! Kokar man bara upp vatten och andas in? Ja det måste ju vara jobbigt för dig att ha feber, hoppas verkligen att den går ner snart och att du blir frisk!

2013-02-01
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Kan ju bero på trötthet och nästäppan. Inte lätt att äta när man inte kan andas. Har du försökt med vattenånga? Det öppnar upp fint. Vet faktiskt inte hur lång tid det tar utan piller. Beror på hur kroppen klarar det. Kanske klarar den inte det alls å då får det bli antibiotika i alla fall. Men får inte ha feber för högt och för länge så jag ger kroppen några dagar att bättra sig sen ringer jag doktorn igen

2013-01-31
mrsme
mrsme

Försöker slappa allt jag kan :) Stirrar mest på magen som rör sig :) Idag kunde jag inte äta middag, allt bara växte i munnen på mig. Hade så när jag mådde illa, men nu mår jag ju inte illa längre. Jätte äcklig känsla att inte kunna äta! Misstänker att det kan bero på att jag är sjukt trött efter dagens utflykt, och så nästäppan på det. Hur länge tar det egentligen för en lunginflammation att läka bort?

2013-01-31
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Men e man sjuk har man rätt att sitta på soffan :-) å gravid dessutom, det är ju dubbelt upp då. Så slappa å bli frisk :-). Ja gravid nästäppa är inte som annan nästäppa. Det är totalt tvär stop som om någon kört upp cement i snoken på en

2013-01-31
mrsme
mrsme

Ja, jag har tagit Nezeril som också skulle vara ok, men bara för att kunna sova. Galet jobbigt med nästäppa, håller på att bli tokig! Det är så där att jag inte ens kan snyta mig. Jobbigt om du haft det så länge! Ja, vi flyttade till hus i början av januari, men så blev ju jag sjuk så sambon har kämpat med lådorna. Får ju så vansinnigt dåligt samvete av att bara sitta på soffan hela dagarna. Nästa vecka blir det nya tag!

2013-01-31
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Nästäppa har jag haft konstant sedan v 10 så det är helt säkert pga graviditeten du har det. Otrivin är ok att ta under grav sa min bm. Så är det jätte jobbigt på kvällarna kan du ta det så du får sova. Har ni flyttat?

2013-01-31
mrsme
mrsme

Ja det e sant har/hade ju öroninflammation. Bra tycker jag att de är extra försiktiga med ditt lilla underverk :) Börjar fundera på om min nästäppa är pga graviditeten, nu mår jag ju ändå bra i kroppen men är fortfarande galet täppt! Har landat i soffan nu och försöker vila. Fast alla kartonger som måste packas upp här hemma gör att det är lite svårt att slappna av. Ska bli spännande att se hur det går att jobba på måndag, har saknat barnen väldigt mycket så det ska bli kul!

2013-01-31
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Fast du hade väl öroninflamation? Dom läker sällan ut. Tror drt beror lite på vad man har. Å med mig är dom extremt försiktiga efterssom min graviditet är så speciell. Jo vilar för fullt. Du med hoppas jag!

2013-01-31
mrsme
mrsme

Aj då, hoppas du blir bra snart! Ok, till mig sa dom typ tvärt om. Nä men jag fick antibiotika och det verkade behövas, fast jag får ju sjuk ångest av att stoppa i mig en massa skit. Nu sitter jag äntligen på tåget på väg hem till soffan igen! Blev en heldagsutflykt bara för att lämna ett par nycklar. Nu får du se till att vila ordentligt så att du blir frisk!

2013-01-31
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Men vännen va försiktig så du inte tuppar av. Pausa och vila så mycket du kan. Jo jag her lunginflamation men proverna var rätt hyfsade så dom vill försöka låta det läka ut själv. Han sa att så länge jag inte får extremt hög feber som inte går ner med Alvedon så är det best för bebis att inte ta antibiotika

2013-01-31
mrsme
mrsme

Usch och fy inte lunginflammation! Håller tummarna för att det inte är det! Jag känner mig äntligen piggare, fast inte helt hundra. Idag var jag tvungen och sätta mig på en bänk och vila, blev alldeles snurrig och svimfärdig av alla människor inne på centralen i Sthlm. Kände mig som en liten tant där jag satt på bänken ;) Hur gick det hos doktorn?

2013-01-31
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Ja det är min bm och gyn som gett mig salvan. Den tar bort utslagen efter en vecka men det kommer nya hela tiden. Misstänker att jag fått lunginflamation. Ska till doktorn vid ett idag :-(. Det där Jack problemet har jag åxå. Har skit svårt att knäppa min jacka å total vägrar köpa en ny vinter jacka, helt onödigt. Då jag byltar på mig massor å har jackan öppen. Jo här är full storm kan jag lova.. Håller mig inne idag

2013-01-31
mrsme
mrsme

Herregud undra hur det kommer kännas i v 35, tuuuuungt! Jag hade en faslig massa klåda runt v16-18, men då var det magen och benen som kliade nåt hysteriskt! Nu har det släppt. Har du pratat med din bm om klådan? Borde ju finnas nåt supermedel för att lindra. Jag kan inte knäppa nån av mina jackor längre och vägrar köpa en ny! Ska botanisera lite i sambons jackförråd tror jag :) Hur har ni det med vädret där nere i Malmö? Förstått att det ska vara storm?

2013-01-31
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Ush ja det börjar bli tungt nu. Och så har vi bara gått lite mer än halva . Mina bröst var väldigt små innan, hade A kupa nu har jag D kupa så dom har växt massor. Men än så länge bråkar dom inte med mig. Dom har bara läckt nån enstaka gång. Mitt stora problem är kläda. Har utslag över brösten ser hemskt ut. Smörjer med kortison men det poppar upp på nya ställen hela tiden

2013-01-31
mrsme
mrsme

Jag har det inte hundra med sömnen! Sover sen en vecka tillbaka med en långsmal kudde mellan benen och under magen, fantastiskt skönt! Men, brösten har blivit så tunga att det är jobbigt att ligga på sidan, och så läcker dom ibland... Funderar på att börja sova med sportbh som stöd, men det känns ju inte så bekvämt. Att vända sig om är ju en historia för sig, flodhäst som man är ;) Så har vi det här med kissandet, i natt 4 gånger. Hur är det för er andra, läcker brösten? Är dom tunga? Bebis underbara morgongympa som man väcks till gör ju att resten inte spelar nån roll :)

2013-01-31
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Ja immun försvaret har jag också märkt försämras. Jag är dunder förkyld igen efter en veckas uppehåll. Vet inte om det är samma som blossat upp igen eller en ny. Har köpt en amnings kudde å Gud vad skönt drt är att ha den när man sover. Helt underbart! Hur har ni det med sömnen? Märkt att det börjar bli svårt att sova? Att vända sig i sängen?

2013-01-30
mrsme
mrsme

Hej. Har BF 8 juni med andra barnet :)

2013-01-30
Krabaten89
Krabaten89
Gravid i vecka 37

Hmm ja du får meddela :) Jag mådde illa konstant mellan v6 och v10, kräktes dock aldrig, sen försvann alla gravidsymptom fram till typ v 16 när magen började växa. Jag hade panik och trodde inte att jag va gravid, men alla sa att det är normalt under dessa veckor. Har fått världens sämsta immunförsvar sen jag blev gravid, det här är andra förkylningen på mindre än två månader och jag brukar aldrig vara sjuk, konstigt?! Hoppas verkligen att du slipper kräkas mer!

2013-01-30
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Min kropp är jätte konstig. Mådde iöla fram till v 9 typ, kräktes nån enstaka gång. Sen har jag haft det lugnt tills idag. Spännande å se hur det utvecklas detta

2013-01-30
mrsme
mrsme

Hmm konstigt! Men jag har hört att kräkningarna el illamående kan komma tillbaka när som helst under graviditeten. Jag har en kompis som kräktes hela tiden och till slut blev inlagd. Du kanske hade ansträngt dig för mycket?

2013-01-30
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Skulle stå precis när jag kom innanför dörren kräktes jag....nu har jag käkat lunch och mår ok igen

2013-01-30
mrsme
mrsme

Ha ha då är vi lika där med :-) då har dina magmuskler också lagt av nu. Hur vanligt är det egentligen att man börjar kräkas i v 21, var å handlade och precis när jag kom innanför dörren . Vad i hela friden händer med mig?

2013-01-30
mrsme
mrsme

Jag är förskollärare :) Ja men så måste jag också göra, känner mig som en flodhäst typ, eller lika smidig som en sköldpadda på land ;)

2013-01-30
KerstinCecilia
KerstinCecilia

En officer :-) vad jobbar du med? Skönt att du slipper halsbränna än så länge, hoppas du slipper drt helt. Märkte det när jag skulle resa mig från liggande till sittande, jag kom ingen stans ha ha, var tvungen att använda händerna och skjuta mig upp. Så nu har magmusklerna särat sig så mycket att dom har tackat för sig ett tag :-)

2013-01-30
mrsme
mrsme

Mrsme, jaha ok så det är därför man får halsbränna och blir trög i magen! Jag va jätte trög i magen i vecka 17-18, kändes som att magen skulle sprängas! Nu är det bättre och jag har än så länge sluppit halsbränna, har nog aldrig haft det. Ja, alla säger att de tror att det är en pojke, själv har jag ingen aning? Det sägs ju att officerare bara får flickor och sambon är ju officer :) Åh nu längtar jag ännu mer! Hur kom du fram till att du inte kan använda magmusklerna?

2013-01-30
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Karin: välkommen in i tråden!

2013-01-30
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Kerstin: låter som du väntar en kille :-) beter sig precis som min vilding i magen hi hi. Hormonerna gör att den glatta muskulaturen blir slapp, alltså den muskulatur man inte kan kontrollera, det för att livmodern ska kunna växa. Problemet är att allt annat också blir slappt så också magmunnen som ska hålla magsyran på plats :-(. Bl.a. Därför man ofta blir trög i magen också. Igår märkte jag att jag inte kan använda mina magmuskler längre, här händer det grejer

2013-01-30
mrsme
mrsme

någon som bor i eskilstuna ?

2013-01-30
karin_t26
karin_t26

jag ska ha barn den 14 juni min tredje unge

2013-01-30
karin_t26
karin_t26

Ja det är verkligen häftigt att se hur hela magen rör sig, fram till igår jag har ju bara känt hur bebis buffar lite där inne :) Vi vet inte vad det blir?! Sambon ville ta reda på det men inte jag, det ska vara min morot när jag ligger och krystar :) Jobbigt med halsbränna! Varför får man det? Är det hormonerna eller är det att tarmarna får mindre plats? Usch, jag lider med dig!

2013-01-30
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Vad underbart :-) fullt ös på bebis hi hi. Vad var det? En kille? Än så länge är det rätt lugnt här, hade en kick attack här igår då magen rörde sig :-). Har haft hemsk halsbränna hela natten och mina tuggtabletter hjälper inte, känns som halsen ska brinne upp :-(

2013-01-30
mrsme
mrsme

Mrsme: ska testa det! Började äta järntabletter här om veckan, hoppas på att det kommer hjälpa lite! Det sparkas nåt vansinnigt här idag, så kul att se och känna :) Sambon blev helt chockad när han både kunde se på magen hur den rörde sig och känna en massa :)

2013-01-29
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Kerstin: nä inte då skoj. Myrkryp i benen har jag också mycket av och till. Jag brukar skölja benen i kallt vatten , släpper ofta efter det . Prata med din bm ibland kan det vara någon brist man har också. Men testa kallt vatten innan du lägger dig. Det ska va obehagligt kallt.

2013-01-29
mrsme
mrsme

Jag har oxå halsbränna, men det är inte så farligt än! Hoppas det inte blir värre heller! För det är inte alls skönt! Hoppas det försvinner för dig!:) sticklingar har jag inte!:p men hoppas det lugnar ner sig för dig! :)

2013-01-29
FriidaN
FriidaN
Barn på 2 år och 3 månader

Lider dock av myrkryp i benen :(

2013-01-29
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Nä fy är det sant? Har klarat mig från det än så länge. Hoppas det går över snart!

2013-01-29
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Halsbränna ftån helvetet har jag haft hela dagen :-( inget kul alls. Tuggar dom äckliga tugg tabletterna men hjälper ju inte :-(

2013-01-29
mrsme
mrsme

En till med bf 14 juni här :-) jag bor i Malmö

2013-01-29
mrsme
mrsme
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...