App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nu är jag mammaledig igen.

Och det känns än så länge bara som om jag är arbetslös igen. Mini går på dagis varje förmiddag nu så hon får sin aktivering varje dag, för att sen komma hem och äta lunch och sen sova. Ganska skönt då jag själv har så svårt att leka med henne nu :( Jag vill att bebis ska komma nu, är trött på att vara såhär trött och ha ont överallt hela tiden. Aldrig kunna slappna av för magen är väldigt sällan still. Och det värsta är ju fortfarande att jag inte kan leka med mini.. Hon är så himla omtänksam så att det skär i hjärtat :( När jag får ont i magen så frågar hon vad det är med mig. Och sen säger hon åt mig att jag ska lägga mig i soffan och vila, för det är det jag brukar göra när jag får ont och det kommer hon ihåg. Älskade hjärtat ♥ På nåt sätt tycker man att de är för små för att behöva "ta hand om" sina föräldrar så att säga. Hon ska inte behöva tänka på sånt alls! Men verkligheten är ju inte sån..

2013-01-22
xLillaMy
xLillaMy

Här är det bara 15 timmar. Mini blir 3 år i april. Idag är jag jättehängig och allt är bara jobbigt. Mår illa och är bara helt orkeslös. Orkar inte mer :(

2013-01-23
xLillaMy
xLillaMy

Det brukar tyvärr bara vara 15 timmar, arbetar i förskolan. Men vissa förskolor är generösa och låter barnen stanna lite till om det är ngt speciellt. Men som sagt det beror på var man hamnar. Väntar själv mitt första barn.

2013-01-23
FruP
FruP

mår många månader är de mellan dina små? :-)

2013-01-23
Sara_Erik
Sara_Erik
Bebis på 9 månader

Vilken härlig tjej du har !!

2013-01-23
Atlantis
Atlantis

har tiden höjts från 15 timmar till 30 timmar? vi har läkarintyg,men får ändå bara 15 timmar bara för att de har för många barn :( ingen vila för våra tvillingar.de tog bort vilan och tog in två barn till :(

2013-01-23
Emilie7
Emilie7
Gravid i vecka 30

Va skönt att du får ro innan lillen kommer!! Snart får du hålla din söta

2013-01-23
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Jaha ok! Ja det ser ju så olika ut i kommunerna när det gäller hur länge barnen får vara på förskolan när en förälder är hemma. Hoppas väntan blir kort, lycka till!

2013-01-23
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Då får hon bara vara där 3 dagar i veckan, vilket betyder att mån och fre är hon hemma hela dagen och dessutom sover hon mycket tidigare på dagis och behöver då mer aktivering efter sovet än vad hon gör hemma.

Så det är bättre för min del att hon är där på förmiddagen!

2013-01-22
xLillaMy
xLillaMy

Går det inte att lösa det som så att storasyster äter och vilar på förskolan? Så får du lite mer tid för vila, tänker bara att det kunde vara skönt för dig med lite extra tid :)

2013-01-22
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Även om det känns som en evighet så är du snart där! :-)

2013-01-22
emcb
emcb

Ja, precis det jag längtar efter ;)

2013-01-22
xLillaMy
xLillaMy

Hoppas ni slipper vänta länge till nu, så du får använda din mamma ledighet till att mysa med bebis och snart storasyster :-)

2013-01-22
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...