App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ha med en pump

Något som jag kan rekomendera att ha med som jag har tänkt på i efterhand är att ha med en bröstpump om man vill. Barnet är ju ganska trött efteråt och suger inte så länge första gången, iaf gjorde inte min det. Men då kan man pumpa lite och göra det med 1½-2 timmars mellanrum så kommer mjölkproduktionen igång snabbare.

2013-01-21
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 35

Jag vet inte om de har det på förlossningen men på bb har de det iaf. Jag låg kvar eftersom min mjölk inte kom igång först och hon hade lite svårt att ta bröstet. Men för mig var de ingen hjälp alls på bb, pumpa det kan man ju göra själva. Så nästa gång tänker jag inte ligga på bb om det inte är något annat problem.

Men även om man åker hem efter fl direkt så ska man vara kvar 6 timmar iaf och då hinner man ju pumpa några gånger om mjölken inte rinner till direkt, för att få igång den snabbare.

 

Jag tänkte först inte köpa en bröstpump men jag gjorde det innan vi åkte hem och det är det bästa jag gjort. Jag har så mycket mjölk, ibland dricker hon inte ur allt så det byggs på och jag blir stenhård. Då har det varit skönt att pumpa ur och sen har jag fryst in det istället.

2013-01-22
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...