App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Första dagen för både tjejen och mig!

Idag fick jag ställa klockan på 05.15, och tyvärr vaknade Ingrid strax efter. Hon fick springa runt och leka medan jag gjorde mig i ordning och sen satt hon i mitt knä när jag åt frukost (sist jag jobbade var hon INNE i min mage, känns helt bisarrt). Jag åkte till jobbet, där alla blev glada att se mig! Både kollegor och mina omsorgstagare! Jag hade en underbar dag med massa skratt och kramar från alla håll och kanter. Maken lämnade Ingrid, gjorde ett snabbt avsked och det verkade gå bra. Sen när dagen var slut mötte jag upp maken vid bussen och vi var som två barn på julafton när vi skulle gå och hämta Ingrid. Min man fick gå in först, eftersom han lämnade i morse ville han även bli förknippad med det positiva att vara den som hämtar! Ingrid var jätteglad när vi kom. Vi fick kramar och gos. Det visade sig att det hade gått jättebra idag! Hon hade ätit lunch och sen skulle de vila (vilket är en kamp till och med för oss), men hon hade lagt sig ner och fröken hade strukit henne över pannan och då hade hon somnat. :-) Enda gången hon vart ledsen på hela dagen var när hon hade halkat och ramlat. :-P Det känns kanon allting! Vi är så glada! :-D

2013-01-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

Babybo; tack vännen! Vad gulligt skrivet. 3

2013-01-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

Duktiga Ingrid!! Visste att det skulle gå så bra så! Ni är helt underbara föräldrar så inte konstigt att Ingrid är så underbar och härlig tjej!

2013-01-21
babybo
babybo

xLillaMy; jag har skrivit det förut, men du och jag verkar ha ungefär motsatta erfarenheter av chefer. :-P Min blev så glad att se mig idag! Tom kram utdelades, och hon är ganska så auktoritär annars. Jag har alltid känt mig uppskattad på mitt arbete, och jag kan faktiskt erkänna att jag är som klippt och skuren för att ta hand om gamla. Det negativa är den ökande mängden pappersarbetet och att det är fysiskt tungt.

Värst vad jag pladdrar på.. :-P Men att jag har haft en bra jobbdag är alltså inte en engångsföreteelse, det var dit jag ville komma. :)

2013-01-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

va skönt att det gått bra:-)

2013-01-21
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

:-)

2013-01-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...