App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hehe, många frågor. ;)

trodde jag hade full koll vid det här laget eftersom det är tredje gången gillt, men uppenbarligen inte. har ni också kännt stickningar i brösten mot slutet? alltså lite som det känns när mjölken rinner till när man ammar? det liksom sticker, bränner, spänner eller vad man ska säga då och då.

2013-01-21
mickelina81
mickelina81

bara undrade för jag har inte känt av nåt med de andra två under tiden jag var gravid, utan det har kommit när mjölken börjat rinna till. det är verkligen sant att alla graviditeter är olika, även för samma person. :)

hehe, dolly parton ja... blev chockad när jag såg mig i spegeln när jag kom ut ut duschen ca 4-5 dagar efter att första barnet kommit. herregud så man såg ut! ;) med andra var det som att kroppen visste mer vad den pysslade med och producerade mer lagom mängder.

2013-01-21
mickelina81
mickelina81

Jag är gravid för första gången och har inget att jämföra med, men jag har haft droppar av råmjälk sen ca v.20 och nu när det är 15 dagar kvar till bf så känner jag också av spänningar och stickningar i brösten. Ibland så mycket så det blir lite obehgligt. Min bm sa att det är helt normalt och att det är för att mjölkköttlarna blir mer aktiva mot slutet. :)

2013-01-21
Knubbis
Knubbis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...