App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Andras åsikter

Alla kvinnor är olika, jag har stött på många som reagerar för att jag har gått upp 4 kg då jag  "bara" är i vecka 16. När man är i denna känsliga fas får man ta fram den styrkan man har och inte lyssna på alla andras åsikter. Alla kvinnor och graviditeter är olika, glöm inte det. I början tänkte jag mycket på hur mycket jag skulle gå upp i vikt men min älskade mamma sa till mig att strunta i alla andras åsikter och ist lägga ner energin på mig själv. Har börjat göra det, och mår betydligt bättre i mig själv, jag har varit väldigt trött och illamående. Men nu lyssnar jag på min kropp och belastar den inte som förr. Är jag trött så vilar jag, är jag sugen på att röra mig så gör jag det. Den första du ska lyssna på är dig själv och din kropp, därefter kan du alltid lyssna på råd men det betyder inte att du behöver följa dem. Lyssna på dig själv och din kropp.

2013-01-21
Jazzetasse
Jazzetasse

Tack för era svar! Det är verkligen skönt att kunna höra från andra om hur de har haft det och hur de mår! Kraven ska jag sänka och bara njuta av detta :)

2013-01-21
Jazzetasse
Jazzetasse

Ja det är konstigt att folk jämt kommenterar vikten, som om nån annan har med det att göra?! Jag är i v 22 nu och har inte vägt mig sen inskrivningen i v9, då hade jag gått upp 6 kg. Tycker det känns helt irrelevant, viktiga är som du säger att man ska må bra. Lycka till med din graviditet!

2013-01-21
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Jag gick upp över 30 kilo med både ettan och tvåan. Gick ner allt inom ett år. Nu är jag i vecka 30 och har gått upp 16,5. Skiter verkligen i vad folk tycker om min vikt. Som sagt, jag har gått ner allt innan och kommer nog göra det denna gången med. Gör ja inte det så är det väl inte hela världen

2013-01-21
Hurricane
Hurricane

alla är ju olika, jag gick upp 8kg och min kompis 19 , en annan 31 .. så de är helt olika, och det får lov att vara så. dom som kommenterar viktuppgång är ju dom som tror att dom ÄR NÅGOT ;-)

2013-01-21
Sara_Erik
Sara_Erik
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...