App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bristningar på magen Tips att snygga till dem?!

Någon som har tips på hur man kan jämna ut bristningar som kommit till på magen av graviditeten? Vad kan jag förebygga med? Blir det bättre om jag tränar efter BF?

2013-01-20
Rosenknopp
Rosenknopp

Har hittat en bra o informativ sida som skriver allt om plastikkirurgi o även skönhetsbehandlingar, mycket intressant. Såg även en sida om bristningar...

Här är länken om du vill kolla själv :)

www.plastikoperationer.net

2013-02-19
issa1983
issa1983

Min mamma och min mormor/farmor fick inga bristningar, men jag har fått. Så är det då genetiskt? Vi är annars mycket lika i Hudtyp och kroppsform. Känner dock att bio Oil har ljusat upp mina bristningar rekommenderar den starkt!

2013-01-25
Rosenknopp
Rosenknopp

Jag smörjer nångång då och då bara. Jag har inga bristningar på magen, dock några på brösten men det är inte mycket. De är sen förra graviditeten.

Det handlar mycket om gener och hormoner! Min mamma fick heller inga bristningar på magen. Om det är "meningen" att man ska få dem, så får man dem helt enkelt. Vissa får mer, andra får mindre, andra får inga alls oavsett vad man försöker göra för det.
Tyvärr :/

2013-01-20
xLillaMy
xLillaMy

Jag tror att om man smörjer så kan det hjälpa lite. Men får man bristningar så får man, det är genetiskt och hormonellt. Själv fick jag ganska fullt på min mage, tyckte det bleknade ganska snabbt men absolut inte helt, du får se det som en karta över livet du burit imon dig!

2013-01-20
Betty86
Betty86

bristningar får man nog leva med. träning ger ingen effekt på sånt. det är ju liksom ärr som sitter där de sitter. plastikkirurgi? ;) annars är det nog bara att låta tiden gå så bleknar de, men det tar ju rätt många år innan de inte syns så mkt.

2013-01-20
mickelina81
mickelina81

Lullaby: har det inte med hur fort magen växer ? :)

2013-01-20
FriidaN
FriidaN
Barn på 3 år och 3 månader

Jag har hört att man kan smörja in magen lite då och då, så huden blir mjukare och så får man mindre bristningar! Jag vet ej om det stämmer, men skadar inte att prova så kanske du inte får mer? :)

2013-01-20
FriidaN
FriidaN
Barn på 3 år och 3 månader

Finns ju en Bio Oil som sägs kunna hjälpa en del, men det är individuellt. Själv har jag inte påbörjat det arbetet än, vill gå ner lite mer i vikt först...

2013-01-20
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...