App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Önskar lyxiga middagstips!

Jag såg att det fanns en tråd om dagens lunch/middag men jag vill har lite nya ideer om lyxa lördagsmiddagar. Man snöar ofta in på samma rätter. Det behöver inte vara dyra rätter men bara nåt man kan ha för att lyxa till kvällens middag. Jag funderar på kyckling eller fisk/skaldjur som huvudråvara men jag kan tänka mig annat med. Nöt eller fläsk eller , ja you name it. Ska funka för mig och mitt barn bara. ;) Inga asiatiska tips för det käkar vi så ofta ändå! ;)

2013-01-19
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 3 år och 2 månader

Jag hann inte läsa era svar innan vi drog och handla så jag köpte kycklingfiler och fyllde de med skinka och ost och så några goda krydor, färsk persilja och slängde på ströbröd på. Till blir det ungsrostade morätter och potatisar med färsk timjan och hemmagjord grönpeppar sås med lite rosépeppar i. Och rostade cocktailtomater. Och sallad till. Lillen beställde ärtor till så det ska vi koka här straxt.

Men era tips hamnade på nästa helgs att göra lista. MUMS och tack för era goda recept.

2013-01-19
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 3 år och 2 månader

jag gillar fylld fläskfile.. du blandar färsk basilika soltorkade hackade tomater å salami som dygn fyller filén med så snörar runt å in i ugnen..
servera ungsrostade grönsaker till å nån vitlökssås eller bea ..

2013-01-19
osisen
osisen

Skär ett snitt i kycklingfilén och lägg i ost och skinka( eller soltorkade tomater och vitlöksost) stek i ugn eller ateljén. Mums!

2013-01-19
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...