App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förvara barnvagn ute?

Vi har ett problem här hemma... Vi har så liten Lägenhet och MÅSTE ha barnvagnen inne, för det finns ingen plats i cykelförrådet och jag vill inte ha vagnen ståendes ute när det finns grann-katter som kan riva och pissa på vagnen och att vagnen blir fukt skadad. Vi har tom TVÅ vagnar son står inne, den stora & dyra vagnen står i dotterns rum och tar stor plats! Den andra dagisvagnen ställde jag igår i hallen, mellan två hyllor. Vi har absolut inget plats i hallen, för det är VÄLDIGT LITEN hall vi har! Men lyckades ända ha den vagnen i hallen, utan att den står i vägen... Finns det någon förvaring/litet förråd för barnvagn som man kan ställa ute??

2013-01-18
Ansku86
Ansku86

Ingen ide tyget möglar vi kan inte ens ha våra vagnar i vår källare utan att de möglar för det är för fuktigt där. (En rullator har inget tyg)

2013-01-18
Atlantis
Atlantis

Vi har varken bil eller körkort! Vi har en förråd som ligger längre bort, som ligger uppe. Höga trappor som går upp, så det skulle vara jobbigt att bära upp vagnen dit & ner. Finns ingen källare i dessa byggnader. Många tar ju in själva sittdelen och lämnar hjulen ute, men finns de någon mindre förvaring för just hjulen då? För de kan man ju välla ner och tar inte så stor plats...

2013-01-18
Ansku86
Ansku86

Det finns box/förråd för rullator som står ute har jag sett, men finns det inget liknande för barnvagn?! Kan man bygga billigt själv alt. be nån bygga billigt??

2013-01-18
Ansku86
Ansku86

Om förrådet inte är uppvärmt så lär vagnen mögla, men i bilen fungerar det bra att ha den om bilen används någorlunda regelbundet.

Har ni inget källarförråd ?

2013-01-18
Atlantis
Atlantis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...