App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

en smula orolig

Jag är nu i v.33... Bebisen vände sig nedåt i v.30 och har känt rätt mycket stickningar och ilningar därnere som tyder på fixering, dessutom har magen sjunkit ganska mycket den senaste veckan. Bebisen rör sig väldigt mycket, och då menar jag MYCKET. Mina tre första kommer inte ens i närheten av dennes aktivitet. Känner hur h*n skrapar med fingrarna i ljumskarna. Dagtid går jag med lite molvärk/svag mensvärk... På kvällarna mår jag illa, så illa att jag kräktes härom kvällen... Sena kvällar/nätter när jag försöker lägga mig ner så drar det nåt fruktansvärt på undre delen av magen, känns som växtvärk/ligament som sträcks ut... Ena dagen kliar det i kroppen och nästa dag är det som bortblåst... Sammandragningar har jag ju haft sen v.24... men de blir starkare, i förrgår var det så starkt att jag blev tårögd... Det mesta är väl normalt, särskilt som detta är min fjärde täta graviditet. Förstår ju att alla tecken blir tydligare ju fler barn man fött... Men de andra vände sig inte ner förrän v.34-36 och magen sjönk kanske nån gång i v.36-38... Upplever det som att alla tecken från de andra ggr kommer nu 4-5 veckor tidigare än med de andra. Ska till mvc om en vecka, nästa torsdag... Ringer naturligtvis till fl om det blir värre... men vill inte hispa upp mig i onödan?! Någon med liknande "symptom" runt samma vecka?? Gick ni tiden ut med graviditeten??

2013-01-17
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

ok, då finns det kanske ett samband där då... återstår att se. Har ingen betydelse om den vill komma så sett, men började känna mig lite smått stressad.
Men nu har vi handlat blöjor och jag har börjat fundera på bb-väskan. Känns lite tryggare nu när jag börjat tänka på smärtlindring och planera förlossningen lite grann...

spännande...

2013-01-19
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...