App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravida och blivande pappor kolla hit

Jag har ett stort problem med min kille. I början när han fick veta att jag va med barn va han super gulligt men nu efter ca en månad är han otrevlig, klagar på mig exakt hela tiden. Ändå försöker man allt. Jag berättar för honom hur jag mår men han typ bryr sig inte och tycker de är typ jobbigt. Nu ikväll prata jag men honom om graviditeten och då sa han rakt ut, de ända du pratar om är om graviditeten. Då svara jag rakt ut ja jag är glad att jag är med barn. Detta va ändå ett gemensamt val så jag förstår inte vad han håller på med?! Jag är i v9 och snart i v10, visst allt kan hända men jag är ändå glad och vill läsa en massa om de. Jag har en dotter sen innan men de är inte hans. Vad ska jag göra? Råd snälla! Jag har själv tusen tankar och de är jätte jobbigt..

2013-01-16
GISN
GISN

Oj då. Jag trodde inte alla killar kunde vara så lika men vi prata igår och de han tycker är jobbigt är att jag haft blödningar och smärta i neder delen och han tycker de har varit jobbigt och är väl mest orolig att vi förlorar barnet :( jag själv vet att de aldrig kommer ske ;)

2013-01-18
GISN
GISN

Jag är 24 och han är 26 år. Tack för alla råd. Jag tycker de är en jobbigt situation. Vill att han ska vara lika involverad i d som jag.

2013-01-17
GISN
GISN

Kan det vara så att han är rädd att bli bortglömd! Först var det han och du och nu kommer vackert älskad barn i bilden? Tanken kan skrämma många. Men sen får han faktiskt ta och skärpa till sig du måste få prata om det som glädjer dig och han borde dela den glädjen med dog då det är hans egna kött och blod! Hoppas han vaknar upp snart ur vad som går i hans tankar! Ni två kommer bli ni tre ni måste göra det som är bäst för barnets skull! Skickar stora styrkekramr

2013-01-16
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Får jag fråga hur gamla ni är?

2013-01-16
xLillaMy
xLillaMy

har du frågat Han Vrf Han inte verkar så intresserad? Han kanske inte vågar glädjas ordentligt innan ni har passerat riskveckorna?

2013-01-16
sandra988
sandra988
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...