App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp!

Detta e lite skämigt. Har haft yttre hemorojder innan jag blev gravid är nu i vecka 31 har det än. kan det förvärras under förlossningen? e lite orolig för det:/ eller kan man få hjälp sedan på förlossningen om det skulle bli värre?

2013-01-16
Marica86
Marica86

zmilye: okej tack för ditt svar. känner mig inte lika orolig nu när jag läste ditt:) då väntar jag till efter 1 år så får jag se hur det e då:)

2013-01-17
Marica86
Marica86

Jag har haft under alla graviditeter, sen har de varit på väg att försvinna av sig självt, men kommit tillbaka pga täta graviditeter igen... Jag frågade min bm om man kunde operera bort dem på efterkontrollen efter förra sonen. Hon sa att man skulle vänta ett år efter förlossningen. Hade dem inte försvunnit av sig själv så kunde man ta till åtgärder beroende på hur mycket och hur besvärande de är...
Jag har mest lite hud kvar från hemorrojderna från förra ggn så dem gör inte ont, bara irriterande. Men med tiden har de liksom gått tillbaka/försvunnit.
Bm tittade på dem då, och fast jag tyckte och trodde att det var "mycket" så sa hon att de flesta omföderskor såg ut så... Men vänta ett år efter fl. Sen kan du be om åtgärd på vårdcentralen.
Det var iaf svaret jag fick.

2013-01-17
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader

eileenokoth: jaha oki förhoppningsvis så kankse dom hjälper mig där om det skulle bli värre.

har inga problem med dem annars. tar tag i det efter åt om man inte får hjälp där :) e nog lika bra.

2013-01-17
Marica86
Marica86

ja tyvärr kan det bli så, du får gå till v.c så hjälper de dig.

2013-01-17
jenccy
jenccy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...