App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag är så jävla ledsen... (Inget med barn att göra.)

Jag är så jävla ledsen över min livssituation och att jag inte kan komma ur den. Jag är så grymt besviken på mig själv. Jag ensamstående mamma vilket i sig är tråkigt men jag stör mig inte så mycket på det. Jag jobbar inom någor jag inte är utbildad till och tjänar uselt, jag jobbar oregelbundet, nätter, helger, dagar och kvällar. Jag inser att jag klarar inte allt själv här i världen för det gör ingen. Jag bor i en sketen hyresrätt oc längtar efter eget hus. Jag känner mig så besviken att jag inte kan ge mitt barn allt det jag vill. Jag vill att vi ska ha egen tomt och allt det som hör till. Jag är trött på att knappt klara mina räkningar och behöva tänka på varenda krona trots att jag jobbar heltid. Jag är så trött på alla motgångar. Nu vill jag starta eget inom det jag är utbildad till och har en bra affärsplan men inga pengar. Bankerna kräver egen insats och helst 50% men jag har inte halv miljon att slänga upp. Jag avskyr mitt jobb och jag är sönderstressad. Och det finns inga andra jobb att söka. Jag kan inte heller säga upp mig för då får jag 45 dagars karens vilket betyder noll pengar. Om jag ska få en halvmiljon till insats måste jag först om utbilda mig , ta studie lån. Jobba med nåt jag inte vill, betala av mina studie skulder för att sen spara för att sen om 20 år kunna starta eget. Jag kommer aldrig kunna förbättra min situation. Jag kommer gå på samma sketna jobb , i samma usla lägenhet , samma sketa lön som jag inte ens har möjlighet att spar ifrån i alla år. Jag försökte här förbättra min situation genom att försöka starta eget men jag kom ingen stanns. Jag lägger alla mina pengar på det nödvändiga och min son. Att jag sen inte haft bra vinter skor eller snygga är en annan femma. Här fösökte jag jag förbättra min situation men jag blev bara mer nertryckt och inser hur jag till hör bottenslammet som aldrig kommer ta mig någonstans. Oc vad är det som spökar. Enbart det ekonomiska i både privat och företags biten. Hur jag än gör kommer jag aldrig kunna bli något bättre om jag inte skulle göra en om utbildning men jag är inte tillräckligt smart för att bli läkare. Så vad kommer hända? Jag kommer sitta här lika illa ställt om 5 år och jag kommer inte kunna förändra nåt ur min situation. Det enda positiva är väl att jag inte har en betalningsanmärkning och att jag har mitt barn. Sen då? Jag kanske inte skulle valt barn om jag ville tjänat bättre, jag kanske skulle pluggat vidare, tjänat mera pengar innan. Jag vet i fan. Tårarna bara droppar ner för kinderna när jag inser hur illa det är och hur jag aldrig kommer få chansen att ta mig ur det här. Värdelösa jag!

2013-01-16
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 8 månader

Stor kram till dig! Du ska se vi kvinnor är riktiga kämpar och det är inget vi inte kan klara av ✊ och som osisen det är inget fel att vara ensam när den dagen kommer så kommer en man som kommer älska dig för den DU är!!! Som du är värd! Kram på dig!

2013-01-18
babybo
babybo

Skönheten sitter i betraktarens ögon vettö !!!
Så du kan inte sitta å döma ut dej själv för där ute sitter det någon som tycker du e helt fantastiskt snygg med dina extra kilon, så det så!
Det som hämmar dej från att träffa någon är nog mer dina negativa tankar om dej själv än din övervikt.
Mår man dåligt så orkar man inte ta tag i alla saker och det är kanske inte läge att träffa någon nu heller. Du behöver kanske bygga upp dej själv först och känna dej trygg och till freds med din livssituation. Och det är inget fel med att vara själv heller :-)
Tycker du ska ge dej själv tid, försök att se dej som den fina person du faktiskt är.
skriv en fempunktslista varje kväll om bra saker du gjort.
Kanske du haft extra tålamod med barnen, städat köket, inte käkat den där sista godisbiten osv.
Alla små saker som du faktiskt gör bra betyder så mycket mer om du tar dej tid att uppmärksamma dem!
Skickar en kram igen! Tycker absolut du ska kika in oftare.. det e mysigt här ;-)

2013-01-18
osisen
osisen

3

2013-01-17
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 8 månader

Tack igen till er alla.

Idag är det nya tag och jag ger inte upp än men jag har börjat fundera i andra banor.

Men det var banken på bankmötet i går som krävde 50% (handelsbanken). Har möte med swedbank snart med annars får jag lägga min dröm, min passion, min hobby, utbildning och jobb på hyllan och styra om skutan helt. Jag kan inte leva på att jag kommer göra detta om 20 år.

AF- Genom att jag inte är arbetslös hjälper de mig inte. Jag blev beviljad för 2 år senmen ingen lokal dök upp och jag tvingades ta detta jobb, vilket resultera i denna situation och jag måste vara arbetslös igen men jag kan inte säga upp mig för då får jag 45 dagars karens.

 

Jag vet inte om jag svara på era frågor eller undran. Jag är helt tårögd av det ni skrivit och jag gick och la mig tillfreds i går och kände att ni gav sånt stöd och var såna underbara vänner.

Jag är inte längre inne så ofta men kanske dags att komma tillbaka när jag nu möte alla er.

 

Tack underbara ni.

Vad som händer i framtiden vet jag inte. Först möte sen får vi se. Men med tanke på all passion, arbete jag lagt ner och allt annat vill jag inget hellre än att det ska klaffa. Annars ska tant tänka om helt. Det känns bara som jag ger upp halva mig själv men drömmarna får läggas på hyllan.

Ni gav mig världens kraft i går och det tackar jag för. 3

2013-01-17
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 8 månader

Vet du vad med alla motgångar som kommer emot en i livet så ska du se att din tur kommer snart! Jag vet att du kommer att se lycka i ditt liv, visst man får kämpa hårt men med stark vilja så ska du se lycka!!! Du gör vad du kan nu och det ÄR tillräckligt!! Man får vara ledsen men du ska inte klandra på dig själv så mycket! Ryck upp dig nu och var den underbara mamma, vän, älskare haha du kan vara! Önskar dig all lycka och massa lycko kramar du kommer göra bra i livet ge bara aldrig upp!

2013-01-16
babybo
babybo

Tack snälla ni. Behövde en käftsmäll som säger till mig. Jag vet att i framtiden kan det förändras men jag är så trött att behöva kämpa månad till månad, jag är trött att aldrig hinna med något annat än jobb (som inte ger nåt, mentalt, fysiskt eller pengamässigt). Jag är trött för jämnan och mitt barn blir drabbat. Jag gör allt en mamma ska göra men jag får ta hjälp av barnvakter för att kunna sköta mitt jobb. Känns som hoppet har övergivet mig så det känns som jag inget har kvar. Förut fanns det hopp.

Men ni har rätt. De kan bara bli bättre även om det tar tid. Som du skrev en stängd dörr går alltid att öppna.

Men det hjälper ju inte när tårarna rinner ner för kinderna. Även om morgondagen har andra planer , förhoppningsvis.

Kramar till er alla.

Och för att klaga lite till är jag alldeles för oattraktiv för att träffa någon just nu. Även om många kilo borde bort så skulle fem inte skada för att jag ens skulle våga ge mig ut på krogen och ragga upp prins charmig. ;) Haha.

2013-01-16
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 8 månader

alltså det jag menade var att skulle man inte få vara ledsen för det finns de som har det värre så skulle ingen få vara ledsen .. eller jo en person då..

2013-01-16
osisen
osisen

åh du man får va ledsen.. det finns alltid de som har det värre ;-)
å kramar kan man inte få för många!!
kram igen!

2013-01-16
osisen
osisen

fast visst kan du förändra.. men kanske inte på en gång.. sök jobb kanske hittar du nåt du trivs med som är bättre betalt.. du kanske inte kan starta eget nu men du har inte en.aning om hur ditt liv ser ut om fem år.

förstår att du nåt en stängd dörr men även stängda dörrar går att öppna.

Kanske behöver du tala med någon och komma ur den negativa sprialen du hamnat i. Den hämmar dej och din framtid.

Ge inte upp!
Stor kram!

2013-01-16
osisen
osisen

Jo det är klart att det kan vara så. Men om jag tänker på hur livet ser ut idag. Jag vill så gärna förändra det men jag har inte ens råd att plugg, även om det inte är plugga som jag vill.

Känns som bara skit. Jag gör allt för att inte gråta men så fort mitt barn vänder ryggen till bara sprutar det tårar helt okontrollerat. Jag känner mig så jävla värdelös som människa. Trots att jag vet att jag är väldens bästa mamma och en fruktansvärt bra vän och allt annat som man är bra på. Men det andra tär på mig enormt. Jag var bara tvungen att skriva av mig. Tänkte att det skulle hjälpa mig att sluta gråta av bara att få lätta på hjärtat. Inte det att jag ville ha massa stackars dig för det finns andra som har det värre.

Nya tag imorgon då!

2013-01-16
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 8 månader

Du kanske träffar någon snart att dela ditt liv med.. Och där har du en stor öppning till förändring.. Kanske träffar nån när du minst anar? :)

2013-01-16
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...