App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ni med barn varannan vecka???

hur sker överlämningen? rent praktiskt? har de dubbel uppsättning av saker eller släpar ni grejen emellan er? Lite nyfiken bara hur det funkar rent praktiskt..

2013-01-16
osisen
osisen

anledningen e kanske att båda föräldrarna vill ha sina barn.. ja menar jag hade haft svårt å.nöja mej med varannan helg å tror inte min man hade velat ha det så heller..
nu e det iofs inte aktuellt här men om det någonsin blir så blir det nog varannan vecka.. möjligen två veckor i stöten. å visst e det säkert inte det bästa för barnen men fasiken frågan e om jag skulle kunna vara oegoistisk att jagade kunnat nöja mej med varannan helg =-O ja menar att ses på eftermiddagarna kan ju va svårt om man slutar sent.. vissa dagar ser jag ju inte ens barnen trots att vi bör i samma hus när jag jobbar :-(

2013-01-16
osisen
osisen

Jag har en familj i släkten som kör varannan vecka. Där lämnas barnen på förskolan på måndagar av ena föräldern och hämtas på eftermiddagen av den andra föräldern. De gör så varje måndag. Barnen har nästan en uppsättning på varje ställe med brukar ta med lite saker i en ryggsäck, tex favorit pyjamasen, gosedjuret eller något annat som är speciellt. Ytterkläder och dyra skor som vinter kängor har de en uppsättning som följer med.

2013-01-16
emcb
emcb

?

2013-01-16
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...