App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Drömmar!

Är det ngn som har/har haft jobbiga drömmar gällande barnet och graviditeten jag har det så gott som alltid och dem hänger kvar även då jag är vaken! Det är fruktansvärt! :(

2013-01-15
Conya
Conya

Jag drömde mycket otäckt och konstigt när jag väntade Hugo. Att jag skulle föda ut ett barn som var illgrönt med ett öga och spröt på huvet. Helt sjuka drömmar! ;) Men det gav sig när Hugo var ute som tur var :)

2013-01-16
jessicamalin
jessicamalin

Okej! Försökte prata med mon sambo om det igår men han var inte speciellt intresserad av det, reprisen av Simpsons var mer lockande :/

2013-01-16
Conya
Conya

tror de flesta drömmer knasigt när de är gravida. jag har aldrig varit speciellt orolig, men jag har drömt helt sjuka saker som känts väldigt verkliga och surrealistiska och intensiva. hormoner, hormoner, hormoner. ;) och det blir nog värre om man är lite orolig och stressad som du är.

2013-01-15
mickelina81
mickelina81

Det är väl så har fått missfall tidigare och aldrig kommit så långt i en graviditet! Går in i vecka 15 i morgon! Var hos bm förra veckan skulle lyssna på hjärtat för första gången men enligt bm så var det bara mitt eget hjärta jag hörde tyckte att det slog för fort för att vara mitt hjärta och det var väldigt långt ner man hörde det ju högre upp på magen hon flyttade den så hördes inget alls!

2013-01-15
Conya
Conya

finns det något som oroar dig?? men ta de lungt..

2013-01-15
Esme11
Esme11
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...