App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Osisen!

Såg att du är med i viktklubb. Berätta!:-) Hur fungerar det, vad kostar det, vad gör man, går man ner i vikt.... Jag vill veta ALLT! Måste göra något för att bryta trenden, sockersug, kg som jag vill bli av med och mer energi... Allt hänger ihop tror jag. Jag måste hitta tillbaka till mig helt enkelt.

2013-01-15
emcb
emcb

Aftonbladets viktklubb är precis som osisen beskriver och den kan jag också verkligen rekommendera. Den kostade 500kr för ett år när jag var medlem, men nu ser det ut att ha blivit dyrare?!

2013-01-20
Mikka85
Mikka85

första gången gick jag ner 14kg.. jag gick ner i snitt 0,5kg per månad.
andra gången var det bara ca 10kg men det va samma där ca 0,5kg per månad.. det e ju lite olika ibland var det ett kilo ibland inget om jag hade fuskat mycket.
sen slutade jag efter ett tag å sket i det men med hjälp av våra sjukdomar så har jag gått ner de sista kilona ändå :-)
jag håller min vikt bra då jag äter ganska bra.mängd kalorier per dag ca 2000 men för att gå ner krävs att jag får koll på allt jag stoppar i mej!
Det e ingen racergrej å gå ner i vikt med men iom att man går ner ganska jämt i vikt å liksom ändå märker förändring från vecka till vecka så ger man liksom inte upp.
å jag har aldrig varit intresserad av å rasa i vikt å sen gå upp allt igen utan jag vill ha en långsiktig bra seriös plan som jag kan hålla sen.
dieter funkar inte, jag vill kunna äta allt.

2013-01-15
osisen
osisen

Det låter intressant helt klart. Får jag fråga hur många kg du ville gå ner och hur lång tid det tog för dig att nå din mål vikt?

2013-01-15
emcb
emcb

jag e inte med längre men har varit två gånger å tappat i vikt.
jag tycker det e bra.. man får en kalorimängd att följa varje dag sen får man själv bestämma hur man vill fördela kalorier.. finns massa recept å förslag.
man behöver en våg!
jag skulle äta 1300kalorier per dag. varje morgon gick jag in å la in min matplan för dagen vilket gjorde att jag visste vad jag skulle äta å när. till frukost mellanmål lunch osv.
det kostar inte så mycket.. minns inte exakt men det är så värt kronorna å det e billigt jämfört mest viktväktarna å andra liknande..
du kan äta samma som resten av familjen vilket e viktigt för.mej men man får kanske ta lite.mindre av sås å potatis tex.
lätt upplägg hur som helst å när.man väl hållt på några veckor har man saker sparade så man måste inte söka upp alt varje dag utan kan.lägga som favorit.. om man tex äter samma frukost ofta osv..
man kan lägga in sina egna recept.
jag rekommenderar det verkligen å då ska du veta att jag e både lat , slarvig å har världens sämsta karaktär!!!! å jag överdriver inte :-) så kan jag kan alla!!!
å bäst av allt der e ingen.diet utan man lär sig bara äta rätt mängd!

2013-01-15
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...