App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Detta sötsug!!!

Jag är en gottegris, har alltid varit och kommer säkert alltid vara... MEN det sötsug jag upplever nu under amningen är bland det värsta jag varit med om. Jag äter ordentligt, riktig hemlagad mat. Försöker ta en macka, frukt eller liknande i första hand men suget ger sig inte förrän godisskålen kommer fram.... Har ni några tips på vad jag kan göra? Har precis börjat promenera, tanken är varje dag, och WiiFit, iaf 3 dagar i veckan. Har testas kromtabletter tidigare men det gjorde saken bara värre!

2013-01-15
Yrwen
Yrwen

Jag var extremt sockerberoende för några år sen men, så la jag om min kost och drog ner på kolhydraterna och hade 1 ätardag i veckan då jag fick äta allt. Det hjälpte mig och idag äter jag bara sötsaker på helgen aldrig på vardagarna. Suget är väldigt litet och när det kommer tar jag mig ett äpple.

2013-01-15
Fideli73
Fideli73

Samma här, jag små äter också! Är lite sugen/hungrig och då blir det något sött som slinker ner och en till o en till... Har vi inget hemma blir det russin eller så bakar jag. Ja ni hör ju hur galen jag är...

2013-01-15
emcb
emcb

hahaha, har försökt med det, slutar iftast med att maken får köpa nåt på vägen hem eller att jag ställer mig och bakar!

2013-01-15
Yrwen
Yrwen

Jag har försökt föera gånger att bara sluta, hade en period på typ 3 månader då jag varken åt godis eller drack läsk... Men tror att mitt största problem är att jag har ett behov av att stoppa nåt i munnen och då ligger godis bra till, för det är små bitar som bara är att stoppa i munnen... Sedan krävs det liksom inget arbete, det är bara att stoppa i munnen. Frukt ska skalas och skäras, mackor bredas, fil hällas osv...

2013-01-15
Yrwen
Yrwen

Jag sitter i exakt samma situation! Borde slänga allt här hemma och ha en "vit" månad.... Men hittar inte riktigt inspirationen till att bryta trenden heller... Är fast i mitt missbruk ;-)

2013-01-15
emcb
emcb

jag vet precis hur det är.. men det går faktiskt över om man bara lyckas hålla sig.. ett par veckor räcker så märker man skillnad.
när jag har ätit efter viktklubb så har mitt sötsug försvunnit ganska bra..
då äter man ju ganska lite å eftersom jag redan från början skrivit in vad jag ska äta så håller jag liksom mej till det..
annars har jag inga idéer tyvärr..

2013-01-15
osisen
osisen

Det är dyrt, onyttigt och tröttsamt!

2013-01-15
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...